Aktywne Wpisy
Kagernak +255
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WezelGordyjski +197
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
200 B, które będę stopniowo zmniejszał do 150 B na rzecz Ww
90-100 T
450 W, które będę stopniowo konwertował z B do 500 Ww jak wyżej napisałem. Trochę cukrów prostych, bo widzę, że chyba to trochę odblokowało moje SHGB
Trochę chcę przesunąć też balans trochę z JNKT w stron NKT, WNKT tak jak wejdą tak wejdą bez spinania
Jeśli chodzi o kwestie treningowe na początku tydzień spontaniczności i tak wyszło, że dziewczynę z rodziny chcę zaznajomić z siłownią, to pokaże jej główne boju. Zaczyna przygodę z zmianą nawyków, to lepsze to niż kręcenie cardio.
Osobiście idę pod skrzydła @IntruderXXL aby być #strongaf zobaczymy na ile pójdzie do przodu progres siłowy ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ. Zamierzam wyluzować i na siłownie chodzić co drugi dzień, a w DNT robić interwały w domu na rowerze spinningowy, który sobie strzeliłem na urodziny ʕ•ᴥ•ʔ
#mikrokoksy #mirkokoksy #dieta #chudnijzwykopem #tyjzwykopem #fullborsukworkout #silownia
@Kasahara: mam nadzieje, ze chodzi o uginanie na biceps i wyciskanie sztangi lezac
śledzę i czekam na dzień kiedy zobaczę na żywo na jakiejś siłowni w Krakowie, zrobię zdjęcie, wrzucę tu i podpisze "patrzcie jakie silne bydle" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kasahara: Ta zmiana z jakiego konkretnego powodu wynika? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
4x DT Siłowo + 30 min LISS w domu na rowerku spinningowym
3x DNT z 15 min interwałów + 30 min z rana na rowerku spinningowym
Kroków pewnie będzie różnie w zależności od liczby spacerów z dzieckiem i zakupów ale pewnie 7.5-15 k
Ja redukowałem na 3600 kcal ostatnie 6 tygodni redukcji, więc pewnie wówczas miałem zapotrzebowanie rzędu 4000-4500 kcal. Pytanie jaki masz staż i ile objętości/kg przewalasz na