Wpis z mikrobloga

wiecie jak c-----o sie mieszka na wsi gdzie każdy cie zna jako przegrywa.Chciałbyś sobie pobiegać albo pojezdzić rowerem to zaraz cala wieś by o tym gadała i sie śmiała patrzcie jedzie ten przegryw rowerem sam p------y jakiś
#przegryw #wies #rower #s----------e
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wojstenik: Weź to k---a olej. Z jednej strony ostatnio tyle się słyszy, jak bardzo miastowi na wsi przeszkadzają rolnikom, a z drugiej strony nic się mentalność (bez urazy) "wsioków" nie zmienia.
  • Odpowiedz
@wojstenik: jak duza jest ta Twoja wieś? wsiadasz na rower i za 10 minut jesteś już w innej gdzie Cie nie znają. Zresztą obstawiam, że jakaś jedna baba gada. Olej temat i mów dalej dzień dobry ;d niech s-------a ;d
  • Odpowiedz
K---a typiary psiochy na insta wrzucają , goście noszą pedalkowate makijaże i tańczą do piosenek Dody na musicaly i zero wstydu a ty bd się jakimś zacofanymi ludźmi na wsi sugerował i przejmował?
  • Odpowiedz
@wojstenik: Ludzie na wsi są prości (wiem bo jestem prosty chłop z Mazowsza) i do każdego z osobna idzie prostymi metodami trafić A jak tak zapunktujesz indywidualnie to i zbiorowo Ci się pozycja społeczna podniesie.

Trochę wysiłku, ale wcale nie tak dużo jak sobie wyobrażasz.

Albo na przykład kapliczkę okoliczną odnów czy coś.

Gx
  • Odpowiedz
@wojstenik też tak miałem, śmiała się że mnie sąsiadka na oko 55 lvl. Nie lubiła mnie i mojej rodziny ogólnie. Dziś już się nie śmieje bo rok temu zmarła na zawał serca. W sumie to ja się teraz śmieje bo "ten gorszy wykop" wypaczył mi mózg
  • Odpowiedz
  • 0
@wojstenik powiem Ci, że to taka specyfika wsi. Gdybym ja na swojej pojawił się na szosie i w pełnym stroju to też by gadali. A rodzina to już najwięcej :D oni zawsze gadają. Taka rozrywka.
  • Odpowiedz
@wojstenik: W sumie to nie bardzo rozumiem, wychowywałem się na wsi, choć kilka ładnych lat już tam nie mieszkam i może nie pamiętam, ale raczej na pewno jazda rowerem czy bieganie nikomu specjalnie nie przeszkadzała. Być może ktoś zwróci na to uwagę, ale nie sądze, aby był to w ogóle powód żeby się przejmować. Poza tym u mnie wieś mega opustoszała, młodych prawie nie ma. Przejmować się jakimiś babciami w
  • Odpowiedz