Wpis z mikrobloga

1. Bądź mną
2. Wstań o 5 rano i przypomnij sobie że wczoraj wieczorem kupiłeś GTA V i już się pobrało. Żona śpi, dzieci śpią. Super
3. Klik. Graj.
4. Rejestracja do social club, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, udało się, jesteś zarejestrowany.
4. Klik, Graj.
5. Logowanie do social club. captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, złe hasło.
6. Kurła mać. Zwrot kasy. Nerwów i czasu nikt mi nie zwróci.
#gtav #steam
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Veyn: To było prawdziwe chyba tylko w czasach PS2, teraz do konsoli też trzeba się logować, a domyślam się że w gta też potem trzeba (nie wiem, nie grałem).
  • Odpowiedz
@Zeugma: nigdzie nie trzeba się logować, po co zaśmiecasz dyskusję jak nie wiesz? Włącza się konsolę i potem klika ikonkę gry. Wszystko włącza się automatycznie, bez wpisywania jakichkolwiek loginów czy haseł
  • Odpowiedz
@ivan777: Najbardziej w-----a Captcha w momencie, kiedy n--------z te znaki, wiesz że dobrze bo przecież tego nie da się s--------ć, a tu ci wyskakuje "Błędna Captcha, spróbuj ponownie" i lecimy od początku z witrynami sklepów czy samochodami (°°
  • Odpowiedz
@Lonilele: odpalanie gier bez problemu, możliwość kupowania używek, koszt konsoli = koszt może samej grafiki do pc i najważniejsze cudowne exlusivy od sony > granie na pc z lepszą grafiką i większą ilością klatek, gry przypisywane na stale do konta. Kto co woli. Lubie ładną grafe ale nie ma to jak dobry gameplay co dają exlusivy miedzy innymi.
  • Odpowiedz