Wpis z mikrobloga

1. Bądź mną
2. Wstań o 5 rano i przypomnij sobie że wczoraj wieczorem kupiłeś GTA V i już się pobrało. Żona śpi, dzieci śpią. Super
3. Klik. Graj.
4. Rejestracja do social club, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, udało się, jesteś zarejestrowany.
4. Klik, Graj.
5. Logowanie do social club. captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, captah, źle, złe hasło.
6. Kurła mać. Zwrot kasy. Nerwów i czasu nikt mi nie zwróci.
#gtav #steam
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ivan777: Wczoraj kupiłem GTA V i też naczytałem się o błędach z reCaptchą na R* Social Club, wiele ludzi od razu zwrot robiło, bo problem był nie do przejścia. Mi na szczęście nie sprawiło problemu.
  • Odpowiedz
@nalej_mi_zupy: jak to się wymawia? Tyle lat obcuję z tym gównem a nie wiem jak to wymówić żeby ponarzekać wśród znajomych. Swoja drogą żaden inny przez tyle lat nie narzekał irl więc też pewnie nie wiedzą :--D
  • Odpowiedz
@ivan777 właśnie,jak to jest z tymi captchami?bo już kilka razy doprowadziły mnie do w----u konkretnego,przykład:masz captche z obrazkiem typu puzzle i masz wskazać wszystkie znaki drogowe,ok,zaznaczasz,veryfi czy jak tam,i c---a od nowa,to samo,do wyrzygu,nieważne czy zaznaczyłeś dobrze czy źle,od nowe,veryfi i c---a można zrobić,w-------y wyłączasz,
  • Odpowiedz
ale co se wyszkolą sieć neuronowa to ich ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@marqustd: O tym samym pomyślałem. Capty były obrazkowe, znajdź autobus, witryny sklepów, numery domów, zaznacz znaki drogowe itd. Standard stuff. Tyle że większośc była naprawdę tragicznej jakości. Człowiek miał problem z rozpoznaniem witryny sklepu, a co dopiero komputer. No i tak kupujesz grę na pc za 80zł, za która już kiedyś zapłaciłeś 250zł na
  • Odpowiedz
@Veyn: Ale przecież tak samo jest na PC jak już ten raz poprosisz kogoś kto nie jest daltonistą o przepisanie poprawnie captchy ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz