Zna się ktoś na kamerach CCTV? ( ͡º͜ʖ͡º) W SKRÓCIE: Nowa kamera nie działa że starym softem I na odwrót, stare kamery nie działają z nowym softem, z którym działa nowa kamera. (żeby wyświetlić wszystko w jednym sofcie) więc póki producent nie pomoże nam bezpośrednio, pomysł jest taki żeby użyć rtsp jakiegoś programu do otwrarzania typu VLC i w miejsce nie działającego obrazu z kameru przesunąć programik, zmniejszyć i ustawić ładnie.. xD taka alternatywa. Jaki program obsługuje ten protokół który można ładnie pomniejszyc, wyłączyć paski zadań, menu i inne okna? #cctv #kamery #video
@dziekuje właśnie jak manualnie to ten błąd co wyżej, a u mnie na kompie po którymś włączeniu programu znalazło ja, tam niestety nie. Musiałem pobrać wcześniejszą wersję programu, może to ma znaczenie?
@sophisticated7: XD, nie wiem nawet co to za soft, a producenta też nie kojarzę. Jeżeli masz tam rejestrator to możesz podgląd zrobić przez przeglądarkę lub walcz z onvifem i poszukaj platformy, która Ci to ogarnie.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link