Aktywne Wpisy
Kanarynka +9
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

rayman_s +190
źródło: 1000035848
Pobierz

Bardzo ciekawe. Mediana wartości transakcji wróciła na BTC do wartości sprzed roku, podczas gdy dla innych coinów jest dużo niżej niż rok temu.
#bitcoin #ethereum #kryptowaluty
@Kliko: no przecież BAT za każda obejrzaną reklamę mieli Ci w tokenie troszkę płacić a wszystko na blockchain by transparentne było... ale fee za ruch teraz to 1$+ .
Co coś się zmieniło ?
PS: Tak to reklamowano jak ostatnio w ICO na ich stronie byłem
No ale przecież chyba nie za każdą osobno...? Spam byłby straszliwy, a korzyść niewielka.
@Kliko: reklamowane to było tak ze każda aby było uczciwie i system Ci sam kaske słał,
nie dyskutuje czy byłby spam czy nie :D , ale tak to ludziom wciskano, bo na ETH nie miałbyć ograniczeń.
Wtedy kazdy mal beke z btc i ich 0.05$ Fee :D
Oczywiście przeglądarka to taki syf, że pewnie jakby nie płacili (o ile to robią, bo nie wiem) to by nikt nie używał
@fervi: no jak CI płacą np 0.00001$ za reklame a fee na ETH to 1$... :D hahaha nie dziwie sie ze w------o system