Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ziemniac +30
Bombi właśnie po zmianie opatrunku. I po podaniu tabletek. Dostał nowe ochronne body (niemowlęce, kupiłem w Pepco). W komentarzu zdjęcie jego rany z dzisiaj. Jest lepiej. Dużo lepiej. Wreszcie, po zmianie weterynarza, leczenie zaczęło działać. Nadal zużywamy dużo plastrów, bandaży, itp, Ale dziś, to z radości, że mu się ta rana tak dobrze goi, to aż się popłakałem. Z radości. Emocje mi "puściły"... Dziękuję Wam wszystkim, którzy do mnie piszecie, wspieracie mnie
źródło: IMG20260217000831
Pobierz

Bardzo ciekawe. Mediana wartości transakcji wróciła na BTC do wartości sprzed roku, podczas gdy dla innych coinów jest dużo niżej niż rok temu.
#bitcoin #ethereum #kryptowaluty
@Kliko: no przecież BAT za każda obejrzaną reklamę mieli Ci w tokenie troszkę płacić a wszystko na blockchain by transparentne było... ale fee za ruch teraz to 1$+ .
Co coś się zmieniło ?
PS: Tak to reklamowano jak ostatnio w ICO na ich stronie byłem
No ale przecież chyba nie za każdą osobno...? Spam byłby straszliwy, a korzyść niewielka.
@Kliko: reklamowane to było tak ze każda aby było uczciwie i system Ci sam kaske słał,
nie dyskutuje czy byłby spam czy nie :D , ale tak to ludziom wciskano, bo na ETH nie miałbyć ograniczeń.
Wtedy kazdy mal beke z btc i ich 0.05$ Fee :D
Oczywiście przeglądarka to taki syf, że pewnie jakby nie płacili (o ile to robią, bo nie wiem) to by nikt nie używał
@fervi: no jak CI płacą np 0.00001$ za reklame a fee na ETH to 1$... :D hahaha nie dziwie sie ze w------o system