Aktywne Wpisy
emilch123 +12
Za równe 5 dni będę się oświadczał mojej dziewczynie, czuję taki stres jak o tym myślę, że tam klękam i nie wiem czy będę wstanie coś powiedzieć xD musiałem chociaż tutaj coś powiedzieć bo duszę to w sobie. Poza tym znacie jakąś dobrą restauracje w Krakowie gdzie mógłbym zabrać swoją wybrankę na kolację? #zwiazki #rozowepaski #krakow

ossprime +152
Gruby jeszcze dziś będzie odstawiał swoje hocki-klocki, ale ja to już mam w dvpie.
Zamykam swój najlepszy miesiąc ever, +10.4% w samym lipcu, +350k orzełków. Wynik % za 2026 YTD przekroczył wynik % za cały 2025.
Portfel warty ~1kk dolanów, zysk za 2026 YTD ponad 1kk orzełków. Czas na wakajki, wracam gdzieś we wrześniu. Papatki!
#gielda #portfelgrubasa <- triggeruje? daj na czarno
Zamykam swój najlepszy miesiąc ever, +10.4% w samym lipcu, +350k orzełków. Wynik % za 2026 YTD przekroczył wynik % za cały 2025.
Portfel warty ~1kk dolanów, zysk za 2026 YTD ponad 1kk orzełków. Czas na wakajki, wracam gdzieś we wrześniu. Papatki!
#gielda #portfelgrubasa <- triggeruje? daj na czarno
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-31 o 17.21.56
Pobierz

Zhakowali Mario Karta
https://www.reddit.com/r/mariokart/comments/8umdys/mk8dx_it_seems_that_cheating_is_now_possible/?utm_source=reddit-android
BTW ironia losu jest taka, że piraci wymagają zapłaty za klucz do aktywacji piratów i nie chcą być spiraceni xD
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/8uldwn/switch_pirates_dont_want_you_to_pirate_their/?utm_source=reddit-android
Dlatego powtarzałem, że złamanie konsoli nie wpłynie w żaden sposób pozytywnie na graczy, a piractwo to zwykły biznes
#nintendo #nintendoswitch
Wiec moze pora wziac sie za uslugi online, stworzyc serwery i konkretnie je obslugiwac, bo spuszczenie takiego mario tennis na p2p to wrecz proszenie sie, zeby tam rowniez pojawily sie oszustwa. Chociaz nie ogralem tej gry na tyle, by wiedziec na czym one moglyby
@PurpleHaze: Ten przełącznik to unikatowy certyfikat konsoli, którego nie da się podrobić nie mając innego poprawnego z innej niebanowanej konsoli (tak jak na 3DS) tylko tutaj system wyłapuje równoczesne logowania z tego samego certa, a także wyłapuje inne haki więc sukcesywnie wszystkie konsole złamane powinny