Wpis z mikrobloga

No I 50 już nie jeździ na Kurdwanów! Nareszcie mnie nie budzi z rana. Do tej pory nią jeździłem do roboty ale jak ja puścili na Bieżanów to nie dość że nią nie pojadę i mnie nie obudzi. Może pracę rzucę heh
  • Odpowiedz
@patatier: @BobBuilder: @goferek: Przecież chodzi o danie ludziom urlopu latem, co wam o----------o? Nie tylko uczniowie wyjeżdżają zresztą na ulropy latem, wyjeżdża też masa pracowników, bo wtedy mogą sobie na to pozwolić ze względu na dzieci.

Latem jest o wiele mniejszy ruch na ulicach i w komunikacji jest mniej ludzi.
  • Odpowiedz
@tyrytyty: no tak. A państwo ma pieniądze z.....? Dam Ci się wykazać. Dokończ.

@RatKing: tak. Wszyscy na raz ;-) bo w roku jest tylko 2 miesiące ciepło. W wakacje zazwyczaj odbywa się największy r--------l miasta, ograniczają ruch itp. itd.
  • Odpowiedz
@BobBuilder: @patatier: Czy wy macie równo pod sufitem? Większość pracowników ma dzieci = są zmuszeni brać urlopy w wakacje. A autobusy wracają do normalnych rozkładów z 1 września, a nie 1 października, nie chodzi wcale o studentów.

Rozkłady są zmienianie bardziej pod rodziców uczniów, a nie pod samych uczniów. Mózgi macie raczej nieużywane...
  • Odpowiedz
@RatKing to Ci się tylko na ten Twój chłopski, prosty rozum wydaje. Ale to nic dziwnego bo widzę, że wychowaly Cie chyba zwierzęta i jedyne, co umiesz to warczec.

• Odpowiedz