Aktywne Wpisy
mlody91pl +12
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

Poludnik20 +4
Wczoraj pierwszy raz skorzystałem z urządzenia pocztowego francuskiej firmy DPD w Polsce. Otwarcie skrzynki jest krótsze niż w inPoście, wpisujemy tylko kod który przychodzi SMSem. Bez numeru telefonu.Urzadzenia są dużo tańsze od paczkimatow i maszyn Allegro, Orlen Paczki, Poczty Polskie czy DHL.
Które rozwiązanie wygra na polskiej ulicy?
#dpd #przesylki #paczki #,polska
Które rozwiązanie wygra na polskiej ulicy?
#dpd #przesylki #paczki #,polska
źródło: 1000030550
Pobierz

źródło: comment_vdjSscVmMmIYTkptw9CgggifmZrYteTg.jpg
Pobierz@Andczej komunikacja miejska kręci się, jak widać, wokół uczniów i studentów. Olać resztę, im częste połączenia nie są potrzebne.
Latem jest o wiele mniejszy ruch na ulicach i w komunikacji jest mniej ludzi.
@RatKing: tak. Wszyscy na raz ;-) bo w roku jest tylko 2 miesiące ciepło. W wakacje zazwyczaj odbywa się największy r--------l miasta, ograniczają ruch itp. itd.
Rozkłady są zmienianie bardziej pod rodziców uczniów, a nie pod samych uczniów. Mózgi macie raczej nieużywane...
XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
O post hoc ergo propter hoc w lesie nie uczyli.
Komentarz usunięty przez moderatora