Aktywne Wpisy

M83_ +7
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
kaholko 0
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad

Chcesz być wołany? Zapisz się TUTAJ!
Podoba Ci się co robię? Zostaw plusa!
Czego możesz się dzisiaj dowiedzieć?
- Co powstanie z połączenia jednego z najlepszych oprogramowań CAD z wyjątkowo dobrze zapowiadającym się solverem do obliczeń wykorzystującym architekturę GPU? Przekonamy się już niedługo, bo PTC Creo rozpoczęło współpracę z firmą Ansys. Cel: wykorzystać Discovery Live na etapie projektowania części CAD. Zapowiada się mega ciekawie!
- Jak wykorzystać optymalizacje topologiczną, aby uzyskać najlepsze właściwości termiczne
- Chyba już wszyscy widzieli filmik SmarterEveryDay, który przedstawia zderzenie się dwóch pierścieni wirowych. Ktoś wykonał symulację takiego zjawiska w programie X-Particles
#bogdansymulant #mes #cfd #cad #inzynieria #nauka #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
@Bogdan191: Ja to chcę. Tylko jak bardzo jest to niedostępne dla mnie z powodu kosztów produkcji xD
W sumie pewnie przez tego tweeeta spędzę znów przed Inventorem kilka nocy xD
@Bogdan191: Zaczytałem się w dokumentacji. Najbardziej lubię jak z A4 rozkłada się mapka o powierzchni małego województwa xD
To czym Ty się na codzień zajmujesz?( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdzieś coś widziałem, że jesteś specem od lamp drogowych,
Firma w której pracuje zajmuje się oświetleniem ulicznym i drogowym. Jesteśmy właścicielami około 110 000 punktów świetlnych na obszarze 110 gmin w 3 województwach. Ogarniamy całą papierologię, wykonawców, konserwatorów, kontakty z Energą (masa wspólnej sieci) itd.
Samorządy mają