Wpis z mikrobloga

@Kondono: dokładnie, wchodzisz i widzisz takie coś pisane z profilu który ma coś reprezentować.

Daj wincyj xD wtedy wygrasz dyskusję z lewakiem!

Jesteśmy poważnym stowarzyszeniem.
  • Odpowiedz
@LiberalniDemokraci: Znowu? Gdzie popełniłem pierwsze skoro to mój 1 komentarz? A to czy jesteście partią, czy organizacją nie robi wielkiej różnicy. Można założyć że chcecie reprezentować tym kontem swoje poglądy, a tymczasem reprezentujecie nim jedynie chamstwo i parsonalne wycieczki po użytkownikach. Schodząc do waszego poziomu komentarzy: takie stowarzyszenie mogę palcem w dupie namacać.
  • Odpowiedz
Powinienem móc z nim zrobić co mi się rzewnie podoba. Jak ktoś chce mieć wyłączność na stworzone dzieło to niech go nie ujawnia

@SuperNowyNick: Nie, nie powinieneś. Na tym polegają prawa autorskie.
  • Odpowiedz
Jestem za swobodnym rozporządzaniem informacją do której mam dostęp lub za którą wcześniej zapłaciłem

@SuperNowyNick: Jak kupisz prawa autorskie, to owszem, możesz rozporządzać. Ty jednak nie kupujesz ich - kupujesz kopię, którą możesz rozporządzać tylko na określonych zasadach.
  • Odpowiedz
A jak wpadnę na nią niezależnie od kogoś komu państwo przyznało prawa to co?

@SuperNowyNick: Co znaczy wpadniesz niezależnie? Niezależnie stworzysz od początku np. Wiedźmina?
  • Odpowiedz
Co znaczy wpadniesz niezależnie? Niezależnie stworzysz od początku np. Wiedźmina?

@rzep: Niezależnie opracuję lek. Niezależnie nagram melodię. To też są informacje i są objęte państwowym systemem monopolizacji zwanym "prawem autorskim"
  • Odpowiedz