Aktywne Wpisy
strfkr +1001
Zrobiłem po raz pierwszy test na IQ i dostałem prawie maxa (95%). Jestem pozytywnie zaskoczony, bo o ile od zawsze byłem uzdolniony i mocno powyżej średniej, to nie spodziewałem się, że aż tak. Wychodzi na to, że tylko 5% ludzi jest inteligentniejsza ode mnie :)
#chwalesie
#chwalesie
ted-kaczynsky +61
w tym roku jednak zagłosuje na ( ͡º ͜ʖ͡º) #konfederacja dlatego, że nie ma różnicy pomiędzy #ko , a #pis . Głosuja tak samo, czyli chca tego samego. Różnia się jedynie optyka lub sposobem narzucania narracji politycznej #polityka #wybory #wybory2023
Ale moja była zmarła sąsiadka taka nie była. Zmęczona przez życie, dzieci wielokrotnie w kryminale, mąż zdradzał na wyjazdach. Jakkolwiek to zabrzmi - tak
Komentarz usunięty przez autora
Generalnie ludzie sobie w stosunku do nas pozwalają na tyle, na ile my im pozwalamy. ;)
Ale z tego unieważniania małżeństwa z dziećmi to jednak trochę śmiechłam.
Głównie dlatego, że nie wiem po co wymazywać coś co się w życiu stało. I teraz nagle 'nie, wcale nie byliśmy małżeństwem, a te dzieci to przez pączkowanie
Na samym ślubie nie był i jeszcze próbował nakłonić teściową i szwagrów, żeby też nie szli. Zaraz po ślubie poszliśmy na swoje, to już 6 lat. Nie był u nas nigdy. Były milicjant a teraz typowy polski katolik - przepełniony jadem i przekonany o swojej wyższości i ważności oficjalnie
@farmer111: Miala? już teraz przerzucil się na 5tą żonę? Poza tym to, że ona tak twierdzi, nie znaczy, że faktycznie tak było. Ale nie znaczy też, że nie ;) W sumie to najważniejsze jak się z tym czuje. Pytanie tylko czy jest szczesliwa teraz jak już go nie ma? Bo to brzmi trochę jak stracony czas.
A z tym rozwodem kościelnym... Przypomnij sobie bajkę o łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeśli ktoś ma dzieci, to małżeństwo według kościoła katolickiego zostało skonsumowane.
to zazwyczaj jest komusze pokolenie, z zupełnie innymi wartościami niż nasze. Trzeba to zrozumieć a nie demonizować, bo to