Aktywne Wpisy

kutmen2 +63
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę

Jagoo +128
A więc jestem po moim pierwszym festiwalu, gdzie wzięli mnie jako osobę od dekoracji. Wspaniała była to przygoda, aczkolwiek nie była to łatwa rzecz. Przez tydzień po 10 godzin dziennie pracowaliśmy nad tworzeniem przestrzeni imprezowej dla ludzi. Niesamowicie było potem obserwować ludzi, którzy robią sobie zdjęcia z moimi deco!
Więcej fot w komentarzach
#jagooart #totemfestiwal #dekoracje #uvart #tworczoscwlasna #sztuka #
Więcej fot w komentarzach
#jagooart #totemfestiwal #dekoracje #uvart #tworczoscwlasna #sztuka #
źródło: temp_file3174380517716913967
Pobierz

Cześć Mirki i Mirabelki, szukam płatnego stażu na front end developera od sierpnia/września. Właśnie kończę pierwszy rok studiów informatycznych na PP, które ze względu na sytuację materialną jestem zmuszony przerwać.
Mam za sobą 3 miesiące nauki i brak planów na lipiec, więc zamierzam ostro szkolić się od rana do wieczora. Wiedzę zdobywam głównie z kursów online i udemy. Do tej pory brak doświadczenia komercyjnego.Technologie, którymi się posługuję:
-HTML
-CSS
-Java Script
-JQuery
-NodeJS
Do tego angielski w stopniu komunikatywnym. Na razie brak githuba, w przeciągu 2 tygodnii założę i udostępnię swoje dotychczasowe projekty. Portfolio w fazie produkcji. Bardzo zależy mi na szybkim rozwoju i uniknięciu śmierci głodowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcę tylko ofert pracy, ale też rad co robić dalej. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Stwórz odpowiednie CV i daj innym do sprawdzenia. Najlepiej komuś, kto ma doświadczenie w rekrutacji. Sprawdzałem wiele razy CV różnym osobom, część z nich twierdziła, że ma CV świetnie przygotowane - a łapałem się za głowę jak to otrzymywałem.
2. Stwórz sobie konto na LinkedIn - nawet jeśli rekruter nie będzie szukał kogoś takiego jak Ty, to jest szansa, że i tak będą mieli oferty dla takich osób i
Commity codziennie przez 2 tygodnie do jednego projektu bedą lepsze niż jeden commit za dwa tygodnie.
Nie wygrasz na rynku umiejętnościami za 3 miesiące, ale możesz systematycznością, zapałem i regularnymi commitami
Czyli to rzekome ssanie w IT (że niby rozdają umowy jak p------i, bo tylu programistów brakuje) to mit?
Komentarz usunięty przez autora