Wpis z mikrobloga

Od wczoraj jeździ ze mną taki pasażer w aucie. Nazwałem go Filip bo sam nie chciał się przedstawić. Ogólnie nic nie mówi. Na razie niech jeździ za darmo ale za dwa dni z nim porozmawiam co by się dokładał do paliwa. Myślę że tak 1/4 ze względu na jego gabaryty i wagę. Uczciwie będzie?
#owady #auto #pasazer
kupczyk - Od wczoraj jeździ ze mną taki pasażer w aucie. Nazwałem go Filip bo sam nie...

źródło: comment_eX0krg7LLV3KIKHYVs4tLao2ltCmxhEz.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kupczyk Nie denerwują Cię te małe druciki (czy co to jest) w przedniej szybie??? :D Zawsze mnie to zastanawiało czy wygodnie się z tym jezdzi :D
  • Odpowiedz
@Anyway: W sumie tego nie widać podczas jazdy. Ale nawet jakby było widać to zimą (chociaż to cabrio i zimuje w garażu) jest to rewelka. Nie trzeba skrobać szyby :D
  • Odpowiedz
@kupczyk: @Anyway: mi kiedyś wujek powiedzial, że nie może ciotki autem jeździć, bo te druciki go denerwują. I odkąd mi to powiedział to do jakiego auta nie wejde z podgrzewaną przednią szybą to widzę to k------o przez całą drogę i się na tym skupiam, nie mogę już nie zwracać uwagi na to ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Anyway jedyne co to w nocy trochę inaczej światła wyglądają (kształt). Tak to tego nie widzisz chyba, że sobie o tym przypomnisz i specjalnie patrzysz
  • Odpowiedz
  • 0
@Kremufczyn
@kupczyk
@klokupk
@epll
@CoreInside Słyszałem właśnie różne opinie na ten temat i byłem ciekawy czy podczas użytkowania bardzo przeszkadza :D Jak widać zależy od osoby, mi chuba by to przeszkadzało...już rysy na szybie czy jakiś brud, którego nie da się wycieraczkami usunąć mnie denerwuje to co tu mówić o drucikach :D Ale fakt faktem w zime to idealne rozwiązanie :D
  • Odpowiedz