@Robert_K: ja nie widzę różnicy między red bullem i tigerem ale najczęściej piję Monstera jak mam ochotę na coś większego, Tigera jak na zwykłego energetyka 200 ml, a jak jakiś smakowy 200 ml to Burn
@JestemLewakiemMamWasWDupie: nie, poważnie stary, jak nie czujesz smaków to weź się może zbadaj, bo zaburzenia smaku są częstą przyczyną wielu chorób, od zwykłego niedoboru składników mineralnych po cukrzycę, problemy z tarczycą czy nawet choroby neurologiczne... A jak masz często srakę to już w ogóle coś jest nie tak.
@Robert_K Czuć różnicę, ale głównie w ilości użytego słodzika/cukru, choć rzeczywiście np. Redbull jest tragiczny i już marki własne z dyskontów są lepsze
@sing: On ma rację. Po części ;) Pracuję w zakładzie, który produkuje właśnie napoje energetyczne. Rozlewamy między innymi Black, Ngine, Be Power dla biedronki, Freeway a właściwie teraz nazywa się to Kong Strong dla lidla, Level up dla żabki i jakieś tam inne, mniej popularne. Czym one się różnią? Puszką lub butelką. Serio. Ze smakami Mojito czy tymi bezcukrowymi wersjami jest to samo. Opróżniany jest transport z jednej puszki i
#mecz
ale najczęściej piję Monstera jak mam ochotę na coś większego, Tigera jak na zwykłego energetyka 200 ml, a jak jakiś smakowy 200 ml to Burn
Komentarz usunięty przez moderatora
A jak masz często srakę to już w ogóle coś jest nie tak.
źródło: comment_iOj4I5huxhnb2kELNLaZxq7v747qs2k2.jpg
PobierzPracuję w zakładzie, który produkuje właśnie napoje energetyczne. Rozlewamy między innymi Black, Ngine, Be Power dla biedronki, Freeway a właściwie teraz nazywa się to Kong Strong dla lidla, Level up dla żabki i jakieś tam inne, mniej popularne. Czym one się różnią? Puszką lub butelką. Serio. Ze smakami Mojito czy tymi bezcukrowymi wersjami jest to samo. Opróżniany jest transport z jednej puszki i