Wpis z mikrobloga

@Wi3rzbek: mialem ten sam problem, nie pomagaly grube skarpety, bandaze, plastry, opaski. Wykonu stopa sie przyzwyczaila i teraz jezdze w zwykłych skarpetach. W tym miejscu mam takie nietypowe zgrubienie, wybrzuszenie na stopie i dlatego mi sie tak robi przy kazdych nowych rolkach
  • Odpowiedz
@Wi3rzbek: może zbyt luźne, albo za grube skarpety? Albo z jakiegoś nieprzyjaznego materiału, który za bardzo trze, albo spocony nie przylega za bardzo, tylko się ślizga po stopie? U mnie zmiana skarpet rozwiązała problem takich bąbli. Wiadomo, pewnie przyzwyczajenie stopy też swoje zrobiło, ale faktem jest, że od jakichś chyba dwóch sezonów nie mam problemu z tym, a dawniej były.
  • Odpowiedz
@Wi3rzbek: robiły mi się dokladnie w tym samym miejscu. Nie mogę jeździć w grubych skarpach, bo za bardzo mi się poci stopa więc dramat podczas jazdy.
Opalarka > 15 minut pracy > dyskonfront zniknoł > zaginoł na zawsze ( )
  • Odpowiedz
@Wi3rzbek: podgrzałem skorupę i wypchnąłem w miejscu które mnie uciskało, uchwytem śrubokrętu co by się nie poparzyć.
ruszyło się może z 3 mm, ale już nie odparza mi skóry.
  • Odpowiedz
@Wi3rzbek: też mam ten problem, teraz ze znajomym doszliśmy do wniosku, że może to być śruba od klamry 45, dał mi jakąś podkładkę, zobaczymy co będzie dalej :) różnica tylko taka że ja mam Seby FRX
  • Odpowiedz
  • 0
@budus2 szynę mam przesuniętą, a co do tej klamry to wykręcenie jej mogłoby pomóc, bo to w tamtym miejscu pojawia mi się pęcherz
  • Odpowiedz