Aktywne Wpisy

BONAMERA +2129

Soothsayer +34
no moi kochani ja idę na spacer a wy opowiedzcie mi tu o swoich sukcesach minionego tygodnia
źródło: Zrzut ekranu z 2025-02-09 18-20-42
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zrzut ekranu z 2025-02-09 18-20-42
PobierzWykop.pl
- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych
Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
okolice Katowic więc niczego nie brakuje
no to co? gadu gadu? tam są same fake konta
no ja jestem na informatyce to na 30 osób w grupie około 4 ma dziewczyny z czego jeden poznał na imprezie...
no i co pójdę do baru ściany podpierać? tam ludzie chodzą z koleżankami/ ze znajomymi. Koncerty i inne takie wydarzenia? Tam też chodzą w kilka osób i co mam podejść do grupki dziewczyn i zagadać? Przecież to będzie strasznie dziwne
Komentarz usunięty przez autora
Ja jestem abstynentem i nie chcę mieć dziewczyny imprezowiczki tak jak wcześniej wspomniałem. Co do sympatii to też miałem i trzeba było płacić jak się chce wysłać więcej niż chyba 5 wiadomości.
chciałbym taką, która też nie pije, nie imprezuje, nie jest puszczalska.. jako dziewczyna na portalu randkowym mogłem znaleźć takiego faceta a jako facet nie mogę znaleźć takiej dziewczyny
to dla chcącego nic trudnego tyczy się rzeczy materialnych jak pieniądze, praca, siłownia czy zbudowanie czegoś a nie ludzi bo nie mamy wpływu na to czy spotkamy kogoś normalnego skoro wszystkie dziewczyny w większości imprezują.
Oczywiście że masz wpływ na to kogo spotkasz, albo raczej czy w ogóle kogoś spotkasz - jak nigdzie nie wychodzisz poza
No to czemu jest sporo facetów, którzy nie imprezują wgl i mało dziewczyn, które nie imprezują? Jak ja mam kogoś poznać skoro nie spotkałem żadnej normalnej dziewczyny?
tak samo jak spotykałem facetów jako różowa. Tinder, czaty..
Jako różowa bez problemu jestem w stanie poznać faceta przez internet a jako facet nie mogę poznać dziewczyny bo po prostu nie ma porządnych