Aktywne Wpisy

Hfishman1 +12
#gielda Odsłuchałem podcast u Iwucia odnośnie tego jak zabezpieczyć się przed wojną i zaczął opowiadać co on posiada, to pomijając te mieszkania które ponad 50 % jego majątku wynoszą, ma jakieś działki budowlane i ziemię na Śląsku i 2 hektary w Portugalii, więc wszystko o czym mówi odnośnie inwestycji gieldowych to on sam w malutkim stopniu realizuje. Bo do tego zapakowany w obligacje jest, a bardziej ryzykownie w akcje to

dekarzciesla +120
Pewnie się nie przebije ale chciałbym zgłosić bohatera do nagrody dzbana roku. Dzisiejszego dnia doszło do poważnego wypadku na autostradowej obwodnicy Wrocławia. O korytarzu życia nic nie będę pisał, ale oczywiście pojawił się jakiś "sołtys z podwarszawskiej wsi" który włączył światła awaryjne i dumnie podążał za karetką. Niestety nie zdążyłem uchwycić twarzy łysego klauna za kierownicą.

źródło: 1000015743
Pobierz
Wśród plusujących ten wpis wybierzemy jedną osobę, która otrzyma dowolną piżamę z naszego sklepu.
Jeśli jeszcze nie kupiłeś prezentu na Walentynki, ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚https://bonamera.com
Kod rabatowy -10% na cały asortyment: walentynki123
#rozdajo #bonamera #walentynki #prezent #promocja #kodyrabatowe #madeinpoland #bielizna #pizama
źródło: rozdajo
Pobierzźródło: image
PobierzNa ch mi damska piżama.