Wpis z mikrobloga

Ciesze się, że jestem facetem bo:
- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych

Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi

#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ossela:
chciałem sprawdzić czy dziewczyny mają tak łatwo jak wykopki mówiły no i faktycznie mieli rację bo nie musiałem praktycznie nic robić żeby poznać wartościową osobę
  • Odpowiedz
@ossela:
tak bo podobno dziewczyny mają strasznie ciężko w życiu i muszą się malować, dbać o siebie itd aby poznać wartościową osobę a to wszystko g---o prawda bo mogą nic nie robić i wszystko im spada z nieba
  • Odpowiedz
@ossela:
no to po co piszecie, że to moja wina skoro dziewczyny nic nie muszą robić żeby poznać kogoś wartościowego a nie ważne jak ja wspaniały bym nie był to nie mam szans na poznanie normalnej dziewczyny?
  • Odpowiedz
@mastopiron: problem w tym że nie jesteś wspaniały i nie będziesz z takim nastawieniem. Zacznij od działań poprawiających samoakceptacje i pewność siebie(siłownia,dieta,hobby). Pozdrawiam oraz żegnam
  • Odpowiedz
@norepinefryna skończyłem uczelnie techniczną, tam kobieta może co najwyżej prowadzić taki wózek na mopa, a że panie sprzątaczki zawsze bardzo szanuje bo wykonują ciężką pracę to w życiu bym tak do żadnej nie powiedział.
  • Odpowiedz
@PtasiBrzuch: xDDDD jak ktoś wybiórczo szanuje kobiety to nie jest wychowany tylko wytresowany :) a poza tym to leć na czarną i mnie nie denerwuj.
PS Znalazłabym tylko wśród swoich znajomych z 10 kobiet po uczelni technicznej które zaśmiałyby się tak samo jak ja na widok twojego z-------o komentarza. EOT
  • Odpowiedz