Wpis z mikrobloga

#programowanie #google #spring #java
Cumple, chcę zaimplementować logowanie przez Google Accounts no i problem mam, przy endpointach wymagających autentykacji powinno mnie przerzucać na localhost:8080/login w celu zalogowania, druga sprawa nie wiem czemu nie odpala mi index.html. Byłbym rad gdyby ktoś zerknął dlaczego mi to nie trybi: https://github.com/Dezet-IT/OurLibrary
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mk321: polecam zweryfikować swój słownik:

Autentykacja czyli Uwierzytelnianie (z ang. authentication) to proces mający na celu potwierdzenie tożsamości w ramach kontroli dostępu do zasobów w celu uniemożliwienia nieuprawnionym użytkownikom uzyskania wglądu do systemu oraz aby rejestrować działalność użytkownika
  • Odpowiedz
@mk321: ale na cholerę się udzielasz skoro nic nie wnosisz do tematu? Twoje życie jest aż tak nudne, że musisz swoje mądrości niezwiązane z tematem pytania wygłaszać żeby podbudować swoją samoocenę czy coś w ten deseń? "W środowisku informatycznym upowszechniło się, nie tak dawno temu, słowo autentykacja" i pytanie kieruje do ludzi z tego środowiska, każdy rozumie o co chodzi i to jest najważniejsze, a nie to czy jakiś szarak
  • Odpowiedz