Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy

#!$%@? te rady mirkow, ze na mase to mozna jesc co sie chce. #!$%@? 2tyg diety mcd-pizza-kfc-turek i ogolnie syf zarcie. Prawie 4-5k kcal przyjmowalem na mc royal, nuggets, pizza, rolo, paczki, ciastka, batony i #!$%@?. W lustrze widze ze jakis taki chudy sie zrobilem, a na wadze -2kg. Nawet ulac sie nie moge...
  • 27
@Poemat: #!$%@? szkoda ze rachunki z mcd nie zatrzymalem. Z kuponow zawsze podwojny zestaw wlecial, za kilka h kebab box bo tani, w domu te biedronkowe paczki z czekolada takie dlugie, do tego normalny obiad czyli zimioki ze sznyclem, w #!$%@? sosu, 2-3 lion white xl ed
@johnmorra: kilka razy dziennie, o dziwo ksiazkowe batony byly xD dlugie, gladkie, no #!$%@? ladne takie xD ale czasami bywaly tez takie sraki byly jak owsianka xD zauwazylem ze jak pelnoziarniste produkty jadalem to tak bylo (jajowa z owsianymi, sama owsianka, pelnoziarniste pieczywo itp.)
84kg teraz waze. Moje zapotrzebowanie idle to 1600kcal, na wzrost przy wysilku okolo 2500kcal

@menstuffpl: A skąd żeś to zapotrzebowanie wziął?
Z kalkulatora, który nie uwzględnia miliona czynników czy trzymałeś taką kalorykę przez długi czas i się waga nie zmieniała?
@menstuffpl bo dużo błonnika dlatego takie sraki :p no jak masz dobry metabolizm to mozna tak chwile jesc ale mysle ze jakbys dłużej tak pociagnal to jelito grube da cie #!$%@? ;)

Osobiscie ci polece jakiegos gainerka jak nie mozesz przytyc i oczywiscie normalna czysta micha i do niej olej lniany. Ja po tym zawsze mam dobre efekty a tez ciezko mi przytyć nawet na fast foodowej diecie ;)