Aktywne Wpisy

MonazoPL +105
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao W NOWIUTKIEJ PROMOCJI z dodatkowym 450 zł premii na
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao W NOWIUTKIEJ PROMOCJI z dodatkowym 450 zł premii na
źródło: pekao 450 zl za konto
Pobierz
Lowca90 +229
Nawiązując do tego wpisu:
https://wykop.pl/wpis/84639177/na-podlodze-z-palisandra-sytuacja-jest-beznadziejn
W skrócie: Klient stwierdził, że jestem za drogi i weźmie kogoś innego. Efekt pracy innego favhowca góra, dół po mojej lekkiej korekcie.
Jakiś
https://wykop.pl/wpis/84639177/na-podlodze-z-palisandra-sytuacja-jest-beznadziejn
W skrócie: Klient stwierdził, że jestem za drogi i weźmie kogoś innego. Efekt pracy innego favhowca góra, dół po mojej lekkiej korekcie.
Jakiś
źródło: 1000010165
Pobierz

Wołam:
@tRNa, @Internatka, @Init0, @arba, @Internatka
00. Link - What’s New in ES2018
01. Link - Vue Native is a framework to build cross platform native mobile apps using JavaScript
02. Link - Office 365 Is Being Rewritten in JavaScript
03. Link - Migrating Medium to React.js and GraphQL
04. Link - Concurrent marking in V8
05. Link - From Node.js to Go: There, and back again
06. Link - JavaScript engine fundamentals: Shapes and Inline Caches
07. Link - Staying up-to-date as a software developer with a daily learning routine
08. Link - Vim after 15 years
09. Link - Learning operating system development using Linux kernel and Raspberry Pi
10. Link - How to program a quantum computer
źródło: comment_iFAFiQONco1anuTBHj2PDV1Dqnhf53WV.jpg
Pobierz