Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +190
#przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #youtube #polska
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś
Heekate +49
Takie podsumowanie.
- Wykryty przez radar i zestrzelony o 13:45 EST 2/10/2022.
- Bezzałogowy obiekt "wielkości małego samochodu" lecący na wysokości około 14km.
- Obiekt przeleciał nad częścią Alaski, zmierzał w kierunku bieguna północnego.
- Opisany jako "cylindryczny i srebrno-szary" bez przymocowanego balonu i bez widocznych środków napędu czy unoszenia.
-Lucasa Tomlinsona z Fox News: „Wyższy urzędnik USA potwierdza, że „obiekt” zestrzelony nad północną Alaską w piątek, był w stanie przeniknąć przez
- Wykryty przez radar i zestrzelony o 13:45 EST 2/10/2022.
- Bezzałogowy obiekt "wielkości małego samochodu" lecący na wysokości około 14km.
- Obiekt przeleciał nad częścią Alaski, zmierzał w kierunku bieguna północnego.
- Opisany jako "cylindryczny i srebrno-szary" bez przymocowanego balonu i bez widocznych środków napędu czy unoszenia.
-Lucasa Tomlinsona z Fox News: „Wyższy urzędnik USA potwierdza, że „obiekt” zestrzelony nad północną Alaską w piątek, był w stanie przeniknąć przez
Nie zatrzymałem się do kontroli drogowej, sądząc, że to nie mnie chcieli zatrzymać. Za chwilę zobaczyłem w lusterkach koguty i już wiedziałem, że to o mnie chodzi. Zjechałem więc nagle na stację, bo trzeba się przecież bezpiecznie zatrzymać. Oni nie zauważyli, bądź nie zdążyli i pojechali dalej. No cóż, nawróciłem i jadę do domu. Stojąc na światłach dostrzegam, że są w oddali, stąd też zmieniam pierwotny kierunek i skręcam na bezpieczny zajazd po drugiej stronie. Oni pojechali w drugą stronę włączając już też syrenę na światłach. No mnie być może nie było widać, bo zupełnie przypadkowo byłem za dużym drzewem.
Przeraziłem się trochę konsekwencji, bo wyglądało na ucieczkę, więc pojechałem szukać tego radiowozu. Wyszło tak, że nie mogli mnie znaleźć, bo cały czas jechałem za nimi. Oni na czerwonym mogą, ja musiałem stawać. Nawet jak próbowałem przeciąć drogę żeby się spotkać, to po prostu jechali za szybko, a nie chciałem sobie dokładać mandatu za prędkość.
Zrezygnowałem w końcu i pojechałem do domu. Przejechali obok jak zamykałem bramę :D Ta "ucieczka" nie nadaje się nawet na scenariusz filmowy, bo byłaby zbyt odrealniona.
#truestory #oswiadczeniezdupy
@qba111: Co mam zrobić, skoro zatrzymałem się dwa razy i jeszcze ich szukałem. Chociaż wiem, że jeśli udało się któremuś zapamiętać numery przy tym pierwszym niezatrzymaniu to mogę mieć problemy jeszcze. Szkoda tylko, że nikt w tę wersję wydarzeń nie uwierzy, mimo, że prawdziwa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wiem czy prawda czy nie ale mam łzy w oczach
Natomiast, każdy przypadek ucieczki przed policją karany będzie karą od 3 miesięcy nawet do 5 lat więzienia. Dodatkowo sąd może nałożyć bezwzględny zakaz prowadzenia wszelkich pojazdów na czas do do 15 lat.
https://www.antyradio.pl/Adrenalina/News/Niezatrzymanie-sie-do-kontroli-drogowej-bedzie-przestepstwem-15358
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@oiio: normalnie jakbyś streszczał odcinek królika baksa...
Komentarz usunięty przez autora
@WutkaBXL: yebye #pasta :/