Wpis z mikrobloga

@markyslim: Ja ogólnie nie mam preferencji co do widoku jednak to co tutaj robią bardzo mi się podoba np. żeby widzieć ile pocisków ci zostało w magazynku musisz wszczepić implant i wtedy zawsze będzie się wyświetlać na ekranie a raczej my oczami awatara będziemy widzieć tą informację, naprawdę dzięki takim rozwiązaniom można się lepiej wczuć w grę.
  • Odpowiedz
@markyslim: czyli taki baldurs gate to strategia bo rzut widoku z lotu ptaka a rpgiem tego nazwać nie można bo rpg tylko z trzeciej osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°) wybacz ale jesteś debilem.
  • Odpowiedz
@markyslim: skoro deus ex nie jest dla ciebie fpsem to czemu niby cp miałby być? sam na początku piszesz że skoro jest z pierwszej osoby to nie jest rpgiem, potem zmieniasz zdanie że deus ex to już jest fps-rpg. Spójrz np jeszcze na thiefa, jest z pierwszej osoby, ma łuk i strzały więc się strzela ale nigdy byś tego fpsem nie nazwał.
  • Odpowiedz
@markyslim: Czyli tym tokiem rozumowania Alien Isolation też jest FPS Horror "First Person Shooter Horror", bo czasem strzeli się z pistoletu? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Z resztą ludzie mają nieźle nasrane we łbie przez tego Cyberpunka jeżeli o coś takiego się kłócą.
  • Odpowiedz
  • 0
@ChochlikLucek plusik za ostatnie zdanie. Odnośnie aliena to dałeś mi do myślenia. W sumie to tak, skoro używamy broni dystansowej możemy powiedzieć FPS horror albo lepiej Survival FPS.
  • Odpowiedz