Aktywne Wpisy
NaczelnyWoody +260
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Zarzutkkake +172
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Ale najgorsze jest to że nie mamy pojęcia kiedy ona wyjdzie. Może maj przyszłego roku, może maj 2020 a może w 2021. Ehhhh
Nawet w przypadku gry od CDP lepiej ją kupić co najmniej kwartał albo i pół roku po premierze, gdy już kurz opadnie i zdąża poprawić najbardziej wkurzające bugi.
Wszystkie Wiedźminy mam w kolekcjonerce, w każdą grałem minuty po premierze i nie pamiętam żadnego krytycznego błędu który by mi zepsuł radość z gry.
@Jednobrewy: Akurat to było nawet na najwyższym poziomie
No właśnie, po #!$%@? się spieszyć? Przecież nie ucieknie. Nie jest też online żeby bić jakiś ranking ))¯_(ツ)_/¯
Też grałem we wszystkie ale z poślizgiem. Do każdego wychodziło sporo poprawek, usprawnień, dodatkowego kątętu, DLC, a nawet edycja rozszerzena.
Większa przyjemność zagrać już na pełnym