Wpis z mikrobloga

Wczoraj się spotkałem z dziewczyną z grupy introwertyków na fb w moim mieście. Nie miała zdjęcia profilowego, a konto na fb było fejkowe, służące tylko do komunikacji w tej grupie, więc już to powinno było zbudzić moje podejrzenia. Koleżanka 24 lvl, rozmawiało się bardzo przyjemnie, widać, że inteligentna i oczytana. W wyznaczonym miejscu czekał na mnie gruby spocony stwór 3/10, więc gdy tylko ją ujrzałem, od razu przed oczami przeleciały mi wszystkie historie o spotkaniach z tindera i innych czatów - okazały się być prawdziwe. Ludzie, naprawdę szanujmy się nawzajem i nie zabierajmy sobie czasu.

Powoli już tracę nadzieję, że kiedykolwiek kogoś znajdę.

#przegryw #randkujzwykopem #niebieskiepaski #tinder
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DerMirker: Na przykład na mieście tylko nie zagadujesz do randomów tylko idziesz do księgarni gadasz o książkach idziesz do galerii widzisz laskę, że na przykład je loda gadasz czy poleca itd gadka się sama nakręci jeśli sobie przypadniecie do gustu jak nie to nie. W szkole, na uczeni, w parku podczas biegania, na basenie, w kościele wszędzie Mirku tylko ważne żebyś nie był desperatem i nie stosował jakiś żenujących zaczepek.
  • Odpowiedz