Aktywne Wpisy

robert5502 +342
Przypominam o letniej akcji "heder" Zglaszamy chamów!
Jazda z tym po drogach publicznych jest zabroniona. Mandat moze wynosić nawet 5k. Widzisz kombajn z hederem, nie zjeżdżaj na bok. Nie ustępuj drogi.
przyrząd żniwny czyli tak zwany heder ma dostosowaną szerokość do możliwości kombajnu zbożowego. Zbudowany jest z systemu tnącego, nagarniającego oraz wciągającego, ścina kłosy wraz ze słomą, która później jest odseparowana i cięta przez rozdrabniacz słomy lub pozostawiana w pokosie za kombajnem.
Jazda z tym po drogach publicznych jest zabroniona. Mandat moze wynosić nawet 5k. Widzisz kombajn z hederem, nie zjeżdżaj na bok. Nie ustępuj drogi.
źródło: Screenshot_2024-04-02-13-22-32-153
Pobierz
O2O2122 +10
Mam w pracy płaskoziemce, dajcie mi jakieś mocne argumenty przeciwko jego #!$%@?, bo typ jest tak toksyczny z tym ze zaraz sie pobijemy. Nawet żaba Gatesa mu przeszkadza (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#plaskaziemia #plaskoziemcy #ziemia #astronomia #spacex
#plaskaziemia #plaskoziemcy #ziemia #astronomia #spacex

Według strony:
https://www.neonet.pl/akcesoria/sony-playstation-plus-subskrypcja-na-365-dni.html?tduid=af2f2fa9d4a2c4ad77d094d270ecf8a2#
zostały jeszcze trzy punkty w których dostępne są doładowania na rok za 119,99zł
Jeśli jest ktoś z tych miast:
Opoczno
Wyrzysk
Nowy Dwór Mazowiecki
i jest dobrą duszą która może dla mnie kupić doładowanie a ja oddam należność przelewem to bardzo proszę o wiadomość, wdzięczności mojej nie będzie końca
źródło: comment_BU1yRnHoEED5wiRTElGFry71EJjpET4S.jpg
Pobierz@RidgeForrester gdybym był na miejscu to bym kupił, a aktualnie do NDM mam jakieś 1000 km ( ͡° ʖ̯ ͡°) będę w piątek i zobaczę, czy jeszcze coś zostało
źródło: comment_DZM1xqLziwr9BE9e7hB5BLXvUejAHANC.jpg
Pobierz@wacek_1984 dzieki jak cos to sie odezwe ale do 23 to juz pewnie bedzie po promocji to chyba zwiazane jest z days of plays czy jak to sie tam nazywa
@RidgeForrester bajceps trolluje :P niedługo brat podjedzie i zobaczy, czy jeszcze są. Dam znać