Aktywne Wpisy

one_man_army +520
To co tu widzicie, to jest efekt lat treningu, zawziętości, wytrwałości, potu, walki z przeciwnościami, pogodą, trudu i nie małych pieniędzy. I tak oto uzyskałem licencję SPL (pilota szybowcowego). Pijcie ze mno kompot. #chwalesie #szybownictwo
źródło: IMG_6697
Pobierz4 dzień na b----e i mam wrazenie albo juz mi urosły przywodziciele.
Nie mam fot by porównanać ale jakby namowalać line na udzie to znacznie odbiega od prostej xD (bo tak było)
A wszedłem na 350mg testosteronu, 350mg trenbolonu ace, 350mg masteronu tygodniowo - po prostu ten tri-tren z androchemu
#sterydy #mirkokoksy #mikrokoksy
Nie mam fot by porównanać ale jakby namowalać line na udzie to znacznie odbiega od prostej xD (bo tak było)
A wszedłem na 350mg testosteronu, 350mg trenbolonu ace, 350mg masteronu tygodniowo - po prostu ten tri-tren z androchemu
#sterydy #mirkokoksy #mikrokoksy
źródło: IMG_0232
Pobierz

źródło: comment_eeAFd4TUq6WbBUNOBBlKV7bML1ebH9hh.jpg
PobierzEDIT: albo już się stał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Nie jestem fanem, ale oglądałem kiedyś, teraz czasem.
Prawda gdzie po środku leży, bo jeśli nie jest bogaty, a wybrał formę daily vlogów, to ciężko coś ciekawego codziennie pokazać, zresztą, co wy byście pokazywali? ;-)
Druga strona medalu, to ilość wyświetleń i fakt, że dalej o nim się pisze, komentuje. A to o to tu $ chodzi.
Czy można się wtedy uważać za człowieka, który coś osiągnął? Żyje godnie? Czy też jest małpą, która smaruje się gównem ku uciesze gawiedzi, a bez tego jest nikim? Dookoła przecież pełno takich małp.
Tak szczerze - niech sobie nagrywa i niech mu się wiedzie.
źródło: comment_UXgCVZ78nSfbjL6bddd9VCXIsgwahiAU.jpg
PobierzGdyby nie wykop to myślałbym, że ten jego vlog zdech dawno temu xD.