Wpis z mikrobloga

Teraz znowu coś zmienili i każdy booster to totalnie debalansowany MM

@orkako: Z tego co wiem to booster można aktywować teraz podczas bitwy, robiłem tak z Zakładami i działało więc boostery też powinny działać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jeszcze jedna rzecz.

Tak jak od kilku miesięcy rzadko spotykałem IS-6 tak teraz po 4 potrafią być o przeciwnika.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale w okolicach dnia zwycięstwa można było kupić promocyjne pakiety "aliantów". Jednym z nich był taki zawierający po jednym wysokotierowym czołgu premium, w tym IS-6. Wiem, bo sam go kupiłem.

I w sumie do tej pory wydawało mi się, że jeżdżę czasem IS-6 bo to mój jedyny ruski czołg
  • Odpowiedz
@NevilX: Nie. Mam bitwy z totalnym rebalansem, gdy biorę z boostera. Jest tak od czasu tej aktualizacji o której nic nie napisano. Przedtem przez kilka tygodni robili znowu tak, ze było parę bitew z rzędu gdzie moja drużyna nie miała szans przegrać i parę gdzie nie miała szans wygrać. Wówczas porażki frustrowały, a zwycięstwa nie smakowały jak należało. Zaleta była jednak taka, ze jak się seria porażek kończyła to spokojnie
  • Odpowiedz
Jednym z nich był taki zawierający po jednym wysokotierowym czołgu premium, w tym IS-6.

@NevilX: No to jedno mamy wyjaśnione, co nie zmienia faktu, że jest do bani, a gadziny znowu coś pozmieniały w MM.
  • Odpowiedz
Nie. Mam bitwy z totalnym rebalansem, gdy biorę z boostera.

@orkako:
To nie matchmaking, to psychologia. Raczej. Bo w teorii faktycznie dałoby się tak MM manipulować.

Ja tak mam. Zależy mi na wygranej? Popełniam błędy i idzie słabo. Wyjebka? Idzie zajebiście. Na wyjebce potrafiłem naprawdę niezłe wyniki kręcić na boosterach.
W sumie gdyby to zjawisko miało miejsce tylko w grach to byłoby spoczko.
  • Odpowiedz
@NevilX: Powiedzieliśmy już sobie co mieliśmy do powiedzenia i na tym poprzestańmy.
P.S.
Przegrane by tak nie bolały gdyby top 5 najlepszych graczy w meczy mieliby bonus jak przy wygranej nawet jeśli byli w przegranej drużynie, a za bycie najlepszym graczem w meczu i po stronie przegranej powinno sie dostać jeszcze dodatkową rekompensatę.
  • Odpowiedz
@orkako: Wtedy ludzie jeszcze bardziej mieliby w------e na wygraną, bo łatwiej siedzieć na bezpiecznej pozycji i strzelać po przeciwnikach niż próbować się przebić do punktu kontrolnego. A w realistycznych i tak często o wyniku przesądzają ci w top ~5. Po co się starać, skoro można wyjść jak tylko resztę teamu wytłuką...
  • Odpowiedz
@Kiubi: Chodziło o ulepszenia pokroju: twoja gaśnica gasi 4 pożary, twoja apteczka leczy 2 załogantów, twój zestaw naprawczy 2 razy szybciej naprawia itp. Kupno za kasę, albo za boostery, gdzie aby zdobyć musisz wyrzec się życia osobistego i zawodowego na kilka dni.
  • Odpowiedz