Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +190
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
źródło: 449824056_17072404
Pobierz
kamz_4con +117
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
źródło: 1000010100
Pobierz

#warthunder
@orkako: Z tego co wiem to booster można aktywować teraz podczas bitwy, robiłem tak z Zakładami i działało więc boostery też powinny działać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@orkako: No kurna. "Wygrywam, bo jestem zajebisty. Przegrywam, bo spisek." xD
Nie wiem czy zauważyłeś, ale w okolicach dnia zwycięstwa można było kupić promocyjne pakiety "aliantów". Jednym z nich był taki zawierający po jednym wysokotierowym czołgu premium, w tym IS-6. Wiem, bo sam go kupiłem.
I w sumie do tej pory wydawało mi się, że jeżdżę czasem IS-6 bo to mój jedyny ruski czołg
@NevilX: No to jedno mamy wyjaśnione, co nie zmienia faktu, że jest do bani, a gadziny znowu coś pozmieniały w MM.
@orkako:
To nie matchmaking, to psychologia. Raczej. Bo w teorii faktycznie dałoby się tak MM manipulować.
Ja tak mam. Zależy mi na wygranej? Popełniam błędy i idzie słabo. Wyjebka? Idzie zajebiście. Na wyjebce potrafiłem naprawdę niezłe wyniki kręcić na boosterach.
W sumie gdyby to zjawisko miało miejsce tylko w grach to byłoby spoczko.
P.S.
Przegrane by tak nie bolały gdyby top 5 najlepszych graczy w meczy mieliby bonus jak przy wygranej nawet jeśli byli w przegranej drużynie, a za bycie najlepszym graczem w meczu i po stronie przegranej powinno sie dostać jeszcze dodatkową rekompensatę.