Aktywne Wpisy
mindy-moo +27
Takie pytanie. A dlaczego w ogóle zapraszacie jakieś nieznane laski z Tindera na jedzenie? Naprawdę nie można pójść na spacer do parku i pogadać? Można się umówić na granie w squasha, jazdę rowerem, wizytę w muzeum, galerii sztuki. Mozna się nawet na mszę umówić. Tymczasem ktoś zdecydował, że musi być żarcie. Jakiś test czy meżczyzna jest w stanie "upolować" jedzenie w restauracji?
W każdym razie, przestańcie się umawiać na jedzenie w restauracjach
W każdym razie, przestańcie się umawiać na jedzenie w restauracjach

miki4ever +3
NBA TYPER 2026
PLAY-IN
RUNDA 2
PARY
Orlando Magic vs. Charlotte Hornets
PLAY-IN
RUNDA 2
PARY
Orlando Magic vs. Charlotte Hornets

#warthunder
@orkako: Z tego co wiem to booster można aktywować teraz podczas bitwy, robiłem tak z Zakładami i działało więc boostery też powinny działać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem czy zauważyłeś, ale w okolicach dnia zwycięstwa można było kupić promocyjne pakiety "aliantów". Jednym z nich był taki zawierający po jednym wysokotierowym czołgu premium, w tym IS-6. Wiem, bo sam go kupiłem.
I w sumie do tej pory wydawało mi się, że jeżdżę czasem IS-6 bo to mój jedyny ruski czołg
@NevilX: No to jedno mamy wyjaśnione, co nie zmienia faktu, że jest do bani, a gadziny znowu coś pozmieniały w MM.
@orkako:
To nie matchmaking, to psychologia. Raczej. Bo w teorii faktycznie dałoby się tak MM manipulować.
Ja tak mam. Zależy mi na wygranej? Popełniam błędy i idzie słabo. Wyjebka? Idzie zajebiście. Na wyjebce potrafiłem naprawdę niezłe wyniki kręcić na boosterach.
W sumie gdyby to zjawisko miało miejsce tylko w grach to byłoby spoczko.
P.S.
Przegrane by tak nie bolały gdyby top 5 najlepszych graczy w meczy mieliby bonus jak przy wygranej nawet jeśli byli w przegranej drużynie, a za bycie najlepszym graczem w meczu i po stronie przegranej powinno sie dostać jeszcze dodatkową rekompensatę.