Jak Lebron chce hajs to wybierze Cavs bo tylko oni mogą mu zaoferować maksymalny kontrakt. Jeżeli chce wygrywać finały to wybierze Houston bo przyjaciel CP3 albo San Antonio.
@suprim: Hajsu to onma już dość,ale kto go tam wie. Na pewno nie Houston. Tam jest Harden,który bardzo długo trzyma piłe. Nie zgodzą się. Chyba,że Lebron stanie się zawodnikiem Catch and Shoot ( ͡°͜ʖ͡°)
@Unreal6277 jak CP3 do Houston poszedł to tez była panika jak sobie poradzą dwaj kllepacze w jednaj drużynie i pyklo nie źle. Ale sam fakt 3 ludzi mający potrzebę klepania piłki to tak średnia bo nie kiedy to przy 2 jest problemy. No Cavs mogą mu zaoferować maksa i to jest jedyny powód by LeBron został w Cavs. Do San Antonio bym strzelał, że pójdzie bo nie złe ma relacje z
@jagto89: świetne jest to, że JR nie znał wyniku, ale kiedy Lebron pyta czy nie mieli jakiejś przerwy do wzięcia, to Smith bezbłędnie pokazuje że mieli jeszcze jedną xD
@jagto89: na kogo LeBron się wkurzył? Na Lue czy na JR? Czy może na obu? Jak na Lue to pytanie: Czy trener mógł wziąć czas w tej sytuacji? Czy tylko JR?
Wysłałem zapytanie do firmy Dr. Gerard po tym jak zobaczyłem znalezisko na głównej w związku ze zmianą składu pryncypałek. Dostałem odpowiedź od firmy, zamieszczam z kronikarskiego obowiązku:
#nba
Niech mi ktoś jeszcze powie że lebron zostaje....
źródło: comment_WQyGmCYqqJvXqUmW5I9kyodEptB6aQvU.jpg
PobierzLebron zostaje.
Jeszcze przynajmniej na dwa mecze.