Aktywne Wpisy

wykop +23
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Thiocomaster +37

Komentarz usunięty przez moderatora
3 lata przymusu
Ogólnie w technikum zapisałam się na rosyjski, ale było za mało chętnych i tylko niemiecki zrobili
Nie lubię bardzo tego języka i jak miałam się czegokolwiek nauczyć to była męczarnia, a później mój mózg się bronił i wszystko zapominał
Polskie szkolnictwo to chłam.
@strangetime: języki obce w niektórych szkołach można wybrać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A kurka chiałem przez pierwsze 2 lata się uczyć, ale zniechęcili mnie.
Teraz żałuje bo tyle lat zmarnować, toż przez 15 lat angielskiego wszystko rozumiem i swobodnie się poruszam, to z niemieckim powinienem cokolwiek kumać. Kiedyś pewnie słono zapłacę, na prywatnym kursie, jak mi się zachce wyjechać/kontaktować się z Niemcami :(