Aktywne Wpisy
Cozwykopem +6

Witam wszystkich serdecznie w te wtorkową noc.
źródło: temp_file5723743152246214099
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file5723743152246214099
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Najlepsze że przez to że od 5 klasy podbazy miałem niemiecki to w technikum trafiłem do klasy z zaawansowanym niemieckim, a jako drugi język angielski i to podstawowy xD. Nic na angielskim nie robiłem bo to były typowe podstawy które uczą się teraz dzieci w przedszkolu. A angielskiego uczyłem się sam
W mojej januszowej teorii to dlatego, że po pierwsze do angielskiego nie jesteśmy na każdym kroku katowani ich kulturą. Angielskiego przez sam internet, piosenki i filmy się uczymy.
Po drugie ta sztywna kolejność słów w tym języku w przeciwieństwie do naszego języka, w którym
@Kvazar: Jak możesz wobec tego się wypowiadać na temat języka, skoro uja go znasz? xDD
Jak widać nie tylko, jest cała masa ludzi, dla których najwyraźniej jest powodem do dumy to, że zmarnowali okazję nauczenia się czegoś przydatnego w życiu. Ja uczyłem się 3 lata w gimnazjum i 3 w liceum, i w zeszłym tygodniu przejeżdżając przez Austrię byłem w stanie w restauracji zamówić obiad z deserem i odpowiedzieć kelnerowi,że wszystko w porządku i mi