Aktywne Wpisy

Minieri +424
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,
tanebau +38
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz

Kupiony monitor od autoryzowanego dealera Dell (Amazon) - 3 lata gwarancji producenta. W momencie trwania ostatniego roku gwarancji pojawił się uszkodzony biały piksel. Dzwonię do Della. Dowiaduje się, że nie mogą mi udzielić wymiany, ponieważ nie pochodzi z ich dystrybucji oraz z racji zakupu w Amazon. Kontaktowałem się z Amazonem. Oni mają wewnętrzną gwarancję 2 letnią, więc z automatu nie mogą mi przyjąć. Gwarancja producenta ważna do 14 stycznia 2019. Czy da radę coś w tym wskórać?
https://www.dell.com/support/assets-transfer/pl/pl/plbsd1/?lwp=rt#/Identify
To jest wg mnie jedyna próba wyjścia z tej sytuacji.
A jak nie wyjdzie telefonicznie, to mailowo. Ogólnie no tak to wygląda nie tylko z monitorami, ale też z komputerami i całym sprzętem. O ile zamówiony został w obrębie jednego kontynentu, to gwarancja spoko pomiędzy krajami. Niestety przy zakupie np. w USA i gwarancji w EMEA to się nie uda
I podajesz S/T :P
I tak, niemcy są w EMEA.