Wpis z mikrobloga

@Quelaag: Ta dyskusja i wywalenie typa z cox conu to był totalny attention whoring TB, ponadto hipokryzja, bo sam kiedyś z COxem na podcaście się śmiali z tego.

@iAmTS: plus jeśli uważasz, że można walić teksty "zabij się" do kogoś, to można też pisać o ruchaniu zwłok jego żony i syna jego żony xD. Z tą różnicą, że TB z chęcią wchodził w gównoburze, a jak je przegrywał to blokował
@Colek: @sagi: widać tu różnicę zasięgu treści, bo w pewnym momencie na reddicie top10 artykułów informowały o śmierci Johna, natomiast po naszym internecie odbiło się to bez echa. Rozumiem sytuacje, aczkolwiek chyba należę do nielicznych którzy tę sytuacje śledzili, bo pamiętam jak w którymś ze swoich filmów TB oświadczył że zaczyna walkę z rakiem. Sam nieraz nie zgadzałem się z jego poglądami, bo był często porywczy i mówił wprost co
@Stamp bo nikt juz nie ogląda ciekawych ludzi tylko streamerzy i jutuberzy fortnite... W Polsce się obyło bez echa bo co kogoś obchodzi jakiś "random". W Polsce panuje ogromna znieczulica a najlepiej to widać właśnie na wykopie bo ludzie nie mają blokady żadnej i są wylewni i mają w dupie co napiszą. Hurr durr zaraz napisze ktoś ze codziennie ktoś umiera, racja, ale to nie powód by kogoś mieszać z błotem albo
@sagi: zbyt wiele ludzi uważa się za 'elitarnych' gdy zbojkotują jakąś władzę, maintream, lub kogoś po prostu kto jest popularny. Hurr durr zaraz napiszę jacy to ludzie są głupi że wierzą w xxxxx...
Osobiście nie uważam się za lepszego dlatego że oglądam parę sensownych kanałów, wręcz przeciwnie, twierdzę że wiele rzeczy mnie omija dlatego, że albo nie wiem, że są takie źródła, albo dlatego, że akurat nie mam ochoty obejrzeć/poczytać sumienną