Aktywne Wpisy
gaz_wieprzowy +61

Marcinnx +32
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz

TotalBiscuit wczoraj odszedł.
#steam #gry #pcmasterrace
edit. Znalazłem, coś źle wiedziałem.
Miał guzy na wątrobie i małe na płucach. Nieoperacyjne, ustabilizowali go i sobie żył. Ostatnio p---------o.
Szans dużych nie miał.
Własnie jak mu weszło na wątrobę to udało się zatrzymać postęp, ale mówił, że nie da sie wyleczyć i kupił czas.
źródło: comment_sjboUSEYOSSnap3x6SlrRCMHT4r4ArtO.jpg
PobierzJa do jego śmierci mam totalnie neutralny stosunek. Lubiłem czasami posłuchać jego podcastu, ale jego recenzowanie gier było zbyt czepialskie do ustawień (serio, ktoś oglądał jak TB przez 30 minut przesuwa suwaki FOV?), a na twitterze czy reddicie koleś ewidentnie nie potrafił poradzić sobie z jakąkolwiek
Oczywiście wiadomo, życiowym idolem nie był, może i był narwany.