Aktywne Wpisy

ciemny_kolor +74
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i
źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz
stuparevic +1846
Jeżeli polajkujesz zdjęcie tego kebaba to kochasz Jezusa i święta a jeżeli pominiesz to zesrasz sie w gacie #takaprawda
źródło: temp_file4683883840813852535
Pobierz

Ze względu na niespotykanie perfekcyjne wykonanie wszystkich składowych DATA WING jest pozycją, do której chce się wracać wielokrotnie. Istotną zasługę ma w tym wizja autora, tworzącego dzieło od początku do końca przemyślane i dopracowane w najmniejszych nawet szczegółach. Zabawnym jest, ile tak pozornie prosta w formie gra niesie ze sobą treści. Od oryginalnej fabuły zaczynając, a na wspaniałym soundtracku kończąc. Aplikacja dostępna jest w sklepie Google Play za darmo i cieszy się jedną z najwyższych not – przy ponad milionie pobrań blisko 90 tysięcy graczy oceniło ją średnio na poziomie 4.9(!). Czy potrzeba lepszej rekomendacji? Recenzja gry mobilnej DATA WING
#recenzja #gry #mobile #grymobilne #android #ios #appstore #grajzwykopem
źródło: comment_PqKHtRpAZxvnEysF0c9jDDzwI5lcrqCx.jpg
Pobierz