Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +440

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

https://twitter.com/queerpl/status/997824649944854529?s=19
#patriotyzm #wielkapolska #polska #lgbt #lewackihumor #neuropa
źródło: comment_CsGgViSZjp0JOnQyqcexAeMU73D5YKJn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_wLRRtLRcyDag6RAWV4tOpWjLhg7jgXIb.jpg
PobierzxD
Człowiek chce się wpasować w społeczeństwo i żyć nie wyróżniając się i potem pojawia się ona i cały wysiłek na marne. Ten transparent i to zdjęcie nie powinny były nigdy powstać. To tak jakby narodowcy na Marszu Niepodległości sami robili zdjęcia tym pojedynczym co hajlują - to jest wystawianie
Ale ponieważ mamy wolność słowa, to ani ci, ani tamci nie mogą mieć zabronionych marszy.
Brawo, no i nacjolada teraz będzie to postować do posrania, bo przecież reszta zdjęć gdzie ludzie wyglądają normalnie nie będzie im pasować do tezy.
Właśnie oficjalnie dzisiejszy marsz stał się "pokazem dziwadeł". Koniec, tego już nie odwrócicie.