Aktywne Wpisy
HausHagenbeck +70
Ej wiem, że czekacie ode mnie na wiadomość ale wyskakuje mi limit na akcje. Więc jak ktoś jest zainteresowany (kto ma widzieć ten wie ) to napiszcie w komentarzach "m__b" (po to aby odsiać boty)
przy okazji dostaniecie ode mnie grube info odnośnie matur... jest grubo
#matura #matura2023 #szkola #wazne
przy okazji dostaniecie ode mnie grube info odnośnie matur... jest grubo
#matura #matura2023 #szkola #wazne
Salomonthekrol +264
Mirki niech mi ktoś wytłumaczy co laski mają w głowie...
Żona myślała ze jest sama w domu, przyszedł teść i zaczęła mnie obgadywać że nic nie robie, że nie potrafie nic zrobić itd, co jest nieprawdą, a ja siedziałem w pokoiku i słuchałem wszystkiego po czym Żona weszła do pokoju i się połapała ze wszystko słyszałem, wszystko. Zrobiła mi awanturę ze podsł#!$%@? i że sam sobie jestem winien po czym strzeliła focha.
Żona myślała ze jest sama w domu, przyszedł teść i zaczęła mnie obgadywać że nic nie robie, że nie potrafie nic zrobić itd, co jest nieprawdą, a ja siedziałem w pokoiku i słuchałem wszystkiego po czym Żona weszła do pokoju i się połapała ze wszystko słyszałem, wszystko. Zrobiła mi awanturę ze podsł#!$%@? i że sam sobie jestem winien po czym strzeliła focha.
to zdjęcie idealnie to podsumuje
#neuropa #bekazpisu #bekazprawakow #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Ja bym np. zaakceptował brak dopłat do kościoła z budżetu państwa ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Co to ma wspólnego z zabieraniem obywatelom pieniędzy, żeby przekazać je opiekunom niepełnosprawnych ludzi?
Gdzie jest sprzeczność między zakazem aborcji a sprzeciwianiem się redystrybucji?
Redystrybucja to nie "opiekowanie się" tymi niepełnosprawnymi, tylko bezczelna kradzież.
Na pewno jednak na zasiłki zasługuje bardziej niepełnosprawny niż beneficjenci 500+.
@Herubin: czemu na pewno?
Skoro jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle?
@Majku_: zdarza mi się pracować z austriakami i nie powiedziałbym że nam zazdroszczą dobrobytu, ale może mamy inne kręgi znajomych :D
@LechuCzechu: Czy to że nie mogę Cię zabić obliguje mnie moralnie do tego żeby Cię utrzymywać?
Pomijam aspekt niepełnosprawnych, to czy państwo powinno ich wspierać finansowo w mniejszym czy większym stopniu. Po prostu nigdy nie rozumiałem zarzutu wobec pro-life, że są przeciwni aborcji a niekoniecznie za wsparciem finansowym dla dzieci po urodzeniu. Te dwa aspekty
@Mirkosoft: no popacz, a na wykopie pisali, że jak ktoś jest zwolennikiem przyjęcia uchodźców to powinien ich przyjąć pod swój dach. Tylko jakoś nikt nie rozumie, że te dwa aspekty mają się nijak do siebie.
no chyba ze pis = prawa strona to wtedy tak
@stan-tookie-1:
Przecież wystarczy nie kraść i pieniądze się znajdą. Tak mówiła premier Szydło, sugerujesz że kłamała?
Wyjaśnisz mi ten fenomen kolego?!
@paintszopnoob: Bardziej pokrętnego wywodu już chyba nie dało się spłodzić. Osoba niepełnosprawna to nie jest ofiara, tym bardziej ofiara wypadku. Tego typu
@GilbertEatingGrape: No taki argument jest równie durny. Aczkolwiek z różnych powodów. Ponieważ nie ma znaku równości pomiędzy zabranianiem jakiegoś działania a chęcią jego podjęcia. Gdyby tak było to ludzie za przyjęciem uchodźców mogliby tak samo szumnie powiedzieć