Aktywne Wpisy
cichyyx +17
Moje 3 sny dzisiaj
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka
Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka
Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?

M83_ +2
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz

@kidi1: Czyli z miejsca odrzuca cały dorobek etyczny czy naukowy ludzkości po to, by samodzielnie odkryć to na nowo. Dalej jest tym samym co katolik wg ateistów, gdzie się wychowałeś taki jesteś. A jak się zbuntowałeś, to dlatego, że jesteś "mądrzejszy" niż otoczenie. Nie twierdzę tu o ateiście ale o myśli, którą wyraziłeś i z którą zgadza się mnóstwo ludzi a która jest
@korporacion: Najgorsi są ci, którzy potrzebują zakazu od swojego boga, żeby powstrzymać się od zabijania
Nie wiem co brałeś kolego ale wiesz co? Nie będę tu pisał o paleniu na stosie. Przykazanie 5 ! NIE ZABIJAJ. Bóg nie pozbawi ciebie wolności albo kary śmierci. Prawo tak. A przypuszczam, że więcej jest chrześcijańskich morderców jak ateistycznych. Także te pierdy sobie wsadź między bajki :)
@wanghoi: prawda i nie prawda. Są
@korporacion: jak nie podlega, to chyba jestes delikatnie ograniczony
W tym momencie jako osoba dość wierząca przestałem czytać i chwyciłem się za głowę, gościu, ośmieszasz nas albo jesteś trollem.
Musisz sobie uświadomić, że Biblia kreuje naszą cywilizację od prawie 2000 lat - o Pięcioksiągu już nie wspominając.