Aktywne Wpisy

HeteroseksualnyWlamywacz +2682
źródło: temp_file8095702916585473111
Pobierz
Larsberg +9
Jak ja się cieszę że żyję w obecnych czasach gamingu a nie np 25 lat temu gdy gry wyglądały jak gówno.
Pewnie przyjdzie zaraz jakiś zaślepiony nostalgią boomer-wykopek i powie że kiedyś gry były lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#residentevil2 #residentevil #gry
Pewnie przyjdzie zaraz jakiś zaślepiony nostalgią boomer-wykopek i powie że kiedyś gry były lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#residentevil2 #residentevil #gry
źródło: Resident Evil 2
Pobierz

Moim zdaniem tak i to w jak najradośniejszy sposób.
No bo kim właściwie jest ateista?
Dla mnie to człowiek bez jakichkolwiek wewnętrznych wartości, no bo jakie można mieć wartości kiedy żyje się w świecie w którym absolutnie wszystko jest przypadkiem?
Rodzi ci się syn?
Nie ma w tym cudu życia po prostu doszło do zapłodnienia komórek jajowych i w 9 miesięcy rozwinął się organizm.
Rozumiecie o co mi chodzi?
Teraz wyobraźcie sobie, że nie wierzycie w nic.
Co was powstrzymuje żeby wejść do sklepu przystawić gnata i skraść pieniądze?
W dzisiejszym świecie naturalnie prawo, ale przez wszystkie lata życia za ciężkie grzechy odpowiadali ateiści.
Zaraz ktoś napisze, że oni nie potrzebują grożenia starszego pana z brodą z nieba żeby być dobrym czlowiekiem bo mają własny kodeks, ale to też #!$%@? prawda. Każdy człowiek żeby nie grzeszyć potrzebuje konsekwencji. My chrześcijanie boimy się piekła i to jest normalne. Żyjemy w zgodzie z dekalogiem bo boimy się konsekwencji.
Prawo państwowe powstało dla ateistów bo żaden prawdziwy wierzący nie zaryzykuję.
Oczywiście ktoś napisze, że skoro to takie proste to czemu np. chrześcijanie w średniowieczu palili ludzie na stosie?
Odpowiadam, to nie byli prawdziwy chrześcijanie.
Nie bali się konsekwencji wiary tzn., że w nią nie wierzyli. Błędna interpretacja to też niewiara.
10 przykazań jest proste jak konstrukcja cepa jak ktoś tego nie rozumie to coś z nim nie tak.
To tyle.
Pamiętajcie najgorsi są ci co w nic nie wierzą albowiem mają najmniej do stracenia amen.
#wiara #religia #ateizm #przemyslenia
czemu np. chrześcijanie w średniowieczu palili ludzie na stosie?
Jeszcze napisz, że ZSRR albo Korea Północna to nie był prawdziwy komunizm xD
Zarzutka 2/10 bo odpisałam
źródło: comment_G6SPgsORP7mfYYDXf1wRjBhRcO24g1wC.jpg
PobierzA czytając twoje wypociny dochodzę do wniosku, że całe szczęście istnieje takie coś jak wiara w boga bo patusy jak ty bez kręgosłupa moralnego muszą czuć, że ktoś na
Czekaj, czekaj...Już to słyszałem w wersji z muslimami, komunistami, nazistami,a teraz ty dorzucasz z katolami XD.
Co do samego wpisu to uważam, że ci osoby wierzące w coś tam nie powinny zawracać dupy normalnym ludziom swoimi wierzeniami. Jeszcze nie widziałem, żeby jakiś ateista łaził po domach i nawijał o tym, że boga
@korporacion: Proponuję obowiązkową edukacje w szkołach, oh wait ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@korporacion: Jesteś debilem.
Komentarz usunięty przez moderatora