@zwolennik_666: Kali akurat ostatnio zmienił styl, dojrzał jakby. wcześniej faktycznie robił content dla nastolatków, ale taki był cel, zarobił na tym więc głupi nie jest.
@harnas_sv: Nie jaram się Quebonafide, ale i tak beka z ulicznych raperów, dla których wszystko, co nie ma pianinka na bicie i nie jest o j-----u policji to "nie jest rap".
@harnas_sv: dlaczego w naszym kraju jak coś się zrobi mocno popularne od razu jest na to ogromny hejt?
Osobiście nie jestem fanem Taco, podobają mi się może jego dwie piosenki, Quebo lubię, ale jego sajko nie jestem. Wiadomo, Egzotyka czy Eklektyka lepsze płyty, ale Soma sama w sobie jest dobra. Napakowana autotunem, ale na koncercie chłopaki sobie poradzili i mega zagrali, najlepszy koncert na jakim byłem. W Polsce lepiej się
#rap #polskirap #bekazrapsow
źródło: comment_RJttiMwESFCF4DuWydlTLtJgc5nz6GFv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@harnas_sv: w sedno, znajomi sie mega jaraja nowa plyta a mi sie nawet nie chce sprawdzac bo wiem ze znow uslysze dokladnie to samo co zawsze xD
Osobiście nie jestem fanem Taco, podobają mi się może jego dwie piosenki, Quebo lubię, ale jego sajko nie jestem. Wiadomo, Egzotyka czy Eklektyka lepsze płyty, ale Soma sama w sobie jest dobra. Napakowana autotunem, ale na koncercie chłopaki sobie poradzili i mega zagrali, najlepszy koncert na jakim byłem.
W Polsce lepiej się