Wpis z mikrobloga

@zwolennik_666: Nie jest to zwrotka z 'odrzutów' jak niektóre do tego typu featów, więc może wie kim jest Quebonafide, ale kim jest pih to na pewno nie, bo on obecnie jest nikim, skończył się na dowodzie rzeczowym nr1. A Co do featu Bedoesa to pewnie jest jeden z powodów, w sumie nie wiem po co im na płycie jego feat i Kaza... Ale prawda jest taka, że to jest hip-hop
  • Odpowiedz
@krzysiek944: Zaprosili ich po prostu zeby wiecej ludzi to kupiło. Kaz i Bedoes chyba negatywnie się wypowiadali na temat Taco.
W sumie nie rozumiem o co robic taka gownoburze, niby wykopki nie sluchaja ulicznego rapu, a sie spinaja o "jakiegos" Kafara.
  • Odpowiedz
@zwolennik_666: Ja się nie spinam, bawi mnie to 'spinanie' się Kafara bardziej, niektóre kawałki Dixonów lubię. W Polsce chyba jest tylko taka mentalność, że jak ktoś ma sukces komercyjny to jest to złe, nawet jeśli kawałki niektóre są dobre, bo niektóre takie są na taconafide. To tak jakby się p--------i do Eminema, że to nie jest hip hop, bo nagrywa z Ed'em Sheeranem. Kaz dla mnie jest fatalny, więc nie
  • Odpowiedz
Toż ta płyta jest zajebiście zrobiona stylistycznie, technicznie i producencko. Nie lubię sluchac quebo solo, a taco jest znośny, ale razem tworzą zajebisty duet i się nie dziwie, że w takim Krakowie na ich koncercie było 7k ludzia. Pogodzcie się z tym.
  • Odpowiedz
@masiej: Bo ja nie wiem, kto się może jarać jakimiś pajacami zza oceanu, a co gorszę ich marnymi podróbkami z Polski. Rap poszedł w stronę sezonowego popu, zobaczymy co będzie popularne za 4 lata, czy ktoś będzie słyszał o jakimś multim, czy innym. Mają swoje 5 minut to robią hajs, bo ich słuchaczę to chorągiewki, słuchają tego co modne, bo nie oszukujmy się, ale muzyka pop służy głównie rozrywce która
  • Odpowiedz