Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyrkon: swego czasu grałem też na tym komputerku w duka 3d i fallouta 2 xD , fallout tam jakoś nieukończony był i się wieszał, ale Duka 3d spoko szło grać. Jednak Herosy i UFO najbardziej mi na rysiku podpasowało.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kick_Ass ale powiem ci jednak że czas robi swoje. Pomijam już fakt że praktycznie nie mam juz nic działającego na tego proca, wszystkie strony z których brałem soft już dawno są martwe. Responsywność telefonu jest daleko od tego do czego nas przyzwyczaił android. Jedyne co bym przeportowal na obecny telefon to rysik i klawiatura qwerty.
  • Odpowiedz
@Kick_Ass: A widzisz, ten fallout to nie jest 100% wersja pc'towa, to jakaś zmodowana wersja albo całkowicie osobna wypuszczona na ten windows palmtopowy. W sensie niczego jej nie ujmuję. Byłem po prostu ciekawy jak to działa, że uruchamiasz grę z x86 na jakimś starym procku ARM.
  • Odpowiedz
@Kick_Ass: Najlepszy „telefon” ever, pamietam jaki był szał wśród znajomych gdy go pokazywałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) kiedyś jak mi się rozwalił to jeszcze tego samego dnia kupiłem ten sam egzemplarz :D czy ja wiem czy tak cicho o nim było, w wielu filmach był reklamowany :D a jaka fajna była X2 (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Kick_Ass: ostatnio mialem w naprawie x10, po chwili „zabawy” nią zastanawiam się jak można było tego używać xD zreszta kiedyś Sony (Ericsson) robiło „bajeranckie” telefony (np. Xperia play), szkoda ze się trochę pogubili :D
  • Odpowiedz