Aktywne Wpisy

grzes1290 +212
Wstałem po 6 rano. Przypomniałem sobie te czasy, kiedy w sobotę rano budziłem się ledwo przytomny, jeszcze pijany, z bólem głowy, śmierdzącym oddechem, a pierwsze co robiłem to otwarcie browara. Dobrze jest być trzeźwym
#alkoholizm
#alkoholizm

bibi__ +77
W sumie prawda, czasem mam dość ludzi którzy uważają że widać ich w nocy jak są na czarno cali ubrani i bez odblasku chociaż jednego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
źródło: image_picker_05B4962C-12DC-4BE4-9D26-D98B74A3622A-64802-00001606649F5DB9
Pobierz

O tym właśnie mówię każdy nowy wskakuje tu i próbuje uświadamiać nas. Szkoda strzępić ryja.
Bo moim zdaniem jest tu manipulacja i to że mamy Internet wcale nie zbliża nas do prawdy
@pawlo74: Tu się zgodzę o ile ma chęci i to jest to własnie moje 5%
Co jest najlepsze tutaj nikt na nikogo bomb nie będzie zrzucał bo wtedy musiałby to zrobić z własnej kieszeni a tu dodruk jest niemożliwy i to jest moim zdaniem największą zaletą bitcoina. Powstrzymanie wojen.
@dla_zabawy: jak? Powiedz mi to z łaski swojej jak? https://youtu.be/joITmEr4SjY?t=1m21s
@pawlo74: Zaczynam w to wątpić. Jak btc był po 10$ każdy uważał że to niemożliwe żeby był po 100$
Jak był po 100 to tak samo reagowali na 1000.
Mieliśmy już 20 000
@cyberpunkbtc: to nie tak. Ja tłumaczyłem moim braciom od lat nie rozumieli a teraz po bańce nic już nie tłumaczę już rozumieją.
Ale dlaczego ty twierdzisz że uważam że dzięki internetowi mamy
@banciur: Tak natomiast mówili ci, którzy niedawno nie dostrzegali potencjału internetu. Myślę, że pawlo74 miałby dla Ciebie linka do stosownego fragmentu programu telewizyjnego z lat 90.
Ale wspomagaj się osbami wiarygodnymi a nie fanatykami.
@banciur: a jaką linijką mierzysz czyjąś wiarygodność? @pawlo74 siedzi tu długo i ma stabilne poglądy. Poza tym co to ma do rzeczy? Chciałem Ci wkleić film, do którego zgubiłem linka, zawołałem kogoś kto go może mieć go pod ręką. Odnoś się do treści a nie do osób.
@kapibar: ja Ci powiem jaką. Musisz pisać pod publikę, ładnie skonstruowane zdania, uprzejmość, gramatyka. To musi wyglądać i brzmieć bez tego to fanatyk bitcoina. Daj sobie z nim spokój nie daję linka nie bez powodu. Populista z mainstreamu, nie warto.