Wpis z mikrobloga

@cyberpunkbtc: dobra jest małolat zrozumie o co chodzi z tym bitcoinem, jednym zajmuje to kilka miesięcy innym nawet lat ale na końcu wszyscy otwierają oczy.
O tym właśnie mówię każdy nowy wskakuje tu i próbuje uświadamiać nas. Szkoda strzępić ryja.
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: To odpowiedz mi na moje pytanie co się stało w Syrii i kto stoi za zamachem z użyciem gazu i czy taki zamach miał miejsce.

Bo moim zdaniem jest tu manipulacja i to że mamy Internet wcale nie zbliża nas do prawdy
  • Odpowiedz
@dla_zabawy: widzisz janusz z chciwości trafia do bitcoina i chcąc nie chcąc korzysta z internetu. Nie od razu Warszawę zbudowali.
Co jest najlepsze tutaj nikt na nikogo bomb nie będzie zrzucał bo wtedy musiałby to zrobić z własnej kieszeni a tu dodruk jest niemożliwy i to jest moim zdaniem największą zaletą bitcoina. Powstrzymanie wojen.
  • Odpowiedz
dobra jest małolat zrozumie o co chodzi z tym bitcoinem, jednym zajmuje to kilka miesięcy innym nawet lat ale na końcu wszyscy otwierają oczy.

O tym właśnie mówię każdy nowy wskakuje tu i próbuje uświadamiać nas. Szkoda strzępić ryja.

@pawlo74: Zaczynam w to wątpić. Jak btc był po 10$ każdy uważał że to niemożliwe żeby był po 100$
Jak był po 100 to tak samo reagowali na 1000.
Mieliśmy już 20 000
  • Odpowiedz
Tłumaczymy, dajemy przykłady i nic... Ja tego nie rozumiem. Oni od lat nie potrafią załapać tego co tacy jak my załapali w chwilę ledwo dowiedziawszy się jak to funkcjonuje. Genialne... Im tłumaczysz i nic..

@cyberpunkbtc: to nie tak. Ja tłumaczyłem moim braciom od lat nie rozumieli a teraz po bańce nic już nie tłumaczę już rozumieją.
  • Odpowiedz
@dla_zabawy:

To odpowiedz mi na moje pytanie co się stało w Syrii i kto stoi za zamachem z użyciem gazu i czy taki zamach miał miejsce.

Bo moim zdaniem jest tu manipulacja i to że mamy Internet wcale nie zbliża nas do prawdy

Ale dlaczego ty twierdzisz że uważam że dzięki internetowi mamy
  • Odpowiedz
@kapibar

Naiwne i oderwane od rzeczywistości :)

@banciur: Tak natomiast mówili ci, którzy niedawno nie dostrzegali potencjału internetu. Myślę, że pawlo74 miałby dla Ciebie linka do stosownego fragmentu programu telewizyjnego z lat 90.

Ale wspomagaj się osbami wiarygodnymi a nie fanatykami.
  • Odpowiedz
Ale wspomagaj się osbami wiarygodnymi a nie fanatykami.

@banciur: a jaką linijką mierzysz czyjąś wiarygodność? @pawlo74 siedzi tu długo i ma stabilne poglądy. Poza tym co to ma do rzeczy? Chciałem Ci wkleić film, do którego zgubiłem linka, zawołałem kogoś kto go może mieć go pod ręką. Odnoś się do treści a nie do osób.
  • Odpowiedz
a jaką linijką mierzysz czyjąś wiarygodność?

@kapibar: ja Ci powiem jaką. Musisz pisać pod publikę, ładnie skonstruowane zdania, uprzejmość, gramatyka. To musi wyglądać i brzmieć bez tego to fanatyk bitcoina. Daj sobie z nim spokój nie daję linka nie bez powodu. Populista z mainstreamu, nie warto.
  • Odpowiedz