Aktywne Wpisy

grzes1290 +212
Wstałem po 6 rano. Przypomniałem sobie te czasy, kiedy w sobotę rano budziłem się ledwo przytomny, jeszcze pijany, z bólem głowy, śmierdzącym oddechem, a pierwsze co robiłem to otwarcie browara. Dobrze jest być trzeźwym
#alkoholizm
#alkoholizm

bibi__ +77
W sumie prawda, czasem mam dość ludzi którzy uważają że widać ich w nocy jak są na czarno cali ubrani i bez odblasku chociaż jednego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
źródło: image_picker_05B4962C-12DC-4BE4-9D26-D98B74A3622A-64802-00001606649F5DB9
Pobierz

Naiwne i oderwane od rzeczywistości :)
Tak samo pewnie sobie mówią zwolennicy teorii o płaskiej ziemi :)
@banciur: Tak natomiast mówili ci, którzy niedawno nie dostrzegali potencjału internetu. Myślę, że @pawlo74 miałby dla Ciebie linka do stosownego fragmentu programu telewizyjnego z lat 90.
Ignorować, robić swoje a oni i tak do nas przyjdą wcześniej czy później. Kiedy już przychodzą nagle wydaje im się, że
@dpc8: Ubawiłeś mnie , może i taki jest cel ale rzeczywistość swoje, ludzkiej natury nie oszukasz polecam dwie książki
1) Władca much
Fajnie, że polecasz te lektury dla @dpc8, na bank ich nie zna, tak jak i my wszyscy, dopiero jutro lecimy do biblioteki.
@kapibar: już po bitcoinie, sprzedaję :(
Wszyscy trzymamy się za ręce i śpiewamy o pokoju?
@kapibar: Ale tutaj w tym wpisie mówimy o rewolucji systemowej a nie technologicznej. Bitcoin jest pewną rewolucją technologiczną tak samo jak internet ale czy będzie rewolucją systemową wątpię.
Dyskutowałem kiedyś o tym z @cyberpunkbtc który twierdzi że dzięki temu że mamy internet
@dla_zabawy: kolego naprawdę lubię Cię bo nie jesteś głupi ale wydajesz się być bardzo młody. Gdybyś wiedział jak wyglądał świat kiedyś przed internetem to nie pisał byś za przeproszeniem takich głupot. Ja już poddaję się rozmowa z Tobą to jak grochem o ścianę.
Trzeba było zobaczyć jak wyglądały media w
To że 5% osób ma chęć do czegoś dojść, poszukać, przeczytać to tak tu się zgodzę ich nie zmanipulujesz oni dojdą prawdy. Ale 95% łyka
źródło: comment_JnnfSnnUsdjDzMGiwD9Qu2EQSSe1k8xo.jpg
Pobierzhttps://freedomhouse.org/report/freedom-net/freedom-net-2017
źródło: comment_jOBKoyczE0cfy4CHikNxjUdzongnuEq8.jpg
Pobierz@pawlo74: Ale czyje są media? Zobacz tu co prawda z 2016
źródło: comment_GpC50WSvh1j7D4o5DkEnMezuUvyKC3Kq.jpg
PobierzMasz wolność słowa?