Aktywne Wpisy

Vanche +416
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
StalkomirNowak +1562
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

#samochody #motoryzacja
źródło: image_picker_05B4962C-12DC-4BE4-9D26-D98B74A3622A-64802-00001606649F5DB9
Pobierz@nairoht +1
@nairoht: kierowca z kamerką, gdy przy 30 km/h ktoś wymusi mu pierwszenstwo: "aa, zatrąbie, może cofnie się w czasie i go nie uderzę", buum, "dlaczego pan nie hamował?" - "ale miałem pierwszeństwo"
ten sam kierowca z kamerka, gdy na austradzie wjeżdża tuż przed jadący 140 km/h pojazd: "co za cham mi mruga, wystarczy przyhamować i kulturalnie wpuścić kogoś na pas"
(
@Kolarzino: używanie klaksonu w formie hamulca to nasz sport narodowy - zresztą ostatnio pełno filmików lata szczególnie z rond jak śmiecie ludzie wymuszają stłuczkę bo mają zderzak do roboty bo odpuszczenie gazu na sekundę by im życie zmarnowało.
Ogólnie to niestety, ale jeszcze przy robieniu prawka powinny być testy psychologiczne czy ktoś powinien
@CXLV: Faszol nie rozumie że to on jest problemem więc stara sie rozwiązać problem przez niego wygenerowany przerzucając go na jego ofiary XD
Zaczynam rozumieć skąd się biorą antysamochodowi aktywiści miejscy
@plyty_chodnikowe: jeszcze ci nie zeszło po wczoraj, ćpunie?
Czy obowiązek noszenia kamizelki odblaskowej idąc pieszo drogą bez pobocza albo wykonując pracę przy drodze (jak np. odśnieżanie) to jest dla ciebie f-----m? Inflacja pojęć przez wasze nadużywanie tych mocnych słów sprawi, że gdy przyjdą prawdziwi komuniści, faszyści, naziści i
Komentarz usunięty przez moderatora