Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +11
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

https://twitter.com/fox/status/983806610093961216
Silna dawka raka w tym wątku, czytasz na własną odpowiedzialność.
Niektórzy prelegenci z tego powodu cofnęli swoje zgłoszenia. A najlepsze jest to, że swoje zgłoszenie wysłała tylko... Jedna kobieta. :) Walczmy z nierównością na siłę! Wsadzajmy kobiety, BO TAK, a nie, bo mają coś merytorycznego do przekazania!
Co za s---------a.
#codeeurope #programowanie #programista15k
Kobiety są równe, więc wymagają specjalnego traktowania? Tak to działa?
https://www.patreon.com/karolina
Swoją drogą - jak ktoś jej odpowiedział, że "postarają się, żeby następnym razem było więcej kobiet" to się zaczęła rzucać, że ALE RÓWNOŚĆ TO NIE TYLKO BIALI FACECI I BIAŁE KOBIETY.
N------------e. Utylizowałbym takich.
@krepak: masz może jakiś konkretny link albo coś więcej informacji?
1. Organizuj konferencję.
źródło: comment_T3YU4YSl6bFh2FbXPDUPyWLZmWZy5Q7I.jpg
Pobierz