Wpis z mikrobloga

Oho - afera. Jakaś feminazistka zauważyła, że na CodeEurope w tym roku jedzie tylko jedna panna

https://twitter.com/fox/status/983806610093961216

Silna dawka raka w tym wątku, czytasz na własną odpowiedzialność.

Niektórzy prelegenci z tego powodu cofnęli swoje zgłoszenia. A najlepsze jest to, że swoje zgłoszenie wysłała tylko... Jedna kobieta. :) Walczmy z nierównością na siłę! Wsadzajmy kobiety, BO TAK, a nie, bo mają coś merytorycznego do przekazania!

Co za #!$%@?.

#codeeurope #programowanie #programista15k
  • 25
Co do ludzi, którzy odwołali swój udział to na klawiaturę ciśnie mi się tylko XDDDD Ciekawe czy zrobiliby to samo gdyby nie ta gównoburza.

@FlyOnTheWall: rozumiem co kieruje takimi lewackimi trolami jak ta baba. Ktoś ma kompleksy i brak atencji, samemu niewiele potrafiąc czuje się bezwartościowy/a, itd. gdy zaś rozpęta gównoburzę to jest w centrum uwagi. Nagle jest ważny/a, nagle jest kuuuhwaaa kimś! #pdk Większość z nich pewno robi to nieświadomie
@szpongiel: Wydaje mi się, że może nimi kierować obawa o przyszłość ich biznesu albo ewentualna metka jaką ludzie pokroju tej kobity mogą im przypiąć. Wiesz jak to jest, łatwo o ostracyzm. Smutne to wszystko i straszne. Te wszystkie tłumaczenia, które tam widziałam "nie zauważyłem, nie zostałem poinformowany." Ta, jasne.