Aktywne Wpisy

DrFlaming +685
Cześć Mirki,
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
źródło: fbd3ffc0-d2d4-4c90-b9c5-35287135d1fc
Pobierz
Soongoku +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

W miesiącu potrafię 2 duże pozycje ogarnąć i nigdy dotąd nie byłem w stanie tyle czytać, mimo że uwielbiam. Odbiór treści jest identyczny, procesy kognitywne takie same jak przy czytaniu oczami, jasne zdarza się że nie skupiam się na treści, w końcu prowadzę, ale w fotelu z papierową książka też "gubiłem" czasem kilka stron. Polecam serdecznie, kto jeszcze się nie przekonał
#ksiazki #audiobook
Jeżdżąc po UE masę czasu spędziłem na audiobookach, bo niemieckiego radia nie da się słuchać zbyt długo.
Teraz jeżdżąc po Polsce wróciłem do książek
Komentarz usunięty przez autora
Ja tam czytam jeżdżąc na rowerze!
@mitchumi: Polecam aplikację Storytel - abo jakieś 39 miesięcznie i masz wszystko. Pierwszy miesiac gratis.