Wpis z mikrobloga

• 783
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@srogie_ciasteczko dlatego widziałam się z nim 4 razy. Głównie to byłam żeby psa wyprowadzać mu, ale za 4 razem przesadził i się więcej z nim nie spotkałam.

@steve__mcqueen a po co? Wystarczy urwac kontakt i tyle. Nie będę psuć mu życia sądami szczególnie dlatego ze ma firmę i dziecko. Niech żyje sobie dalej, nie jestem okropna xd
  • Odpowiedz
  • 1
@DarkSoul667 1spotkanie to było jako takie zapoznanie się, pokazanie gdzie ma miske czym i ile karmić i wsio. Był jeszcze obok jego kolega, tez czarny ale on to w ogóle jakaś gwiazdka sportu. No i zjadlam obiad który zrobił, we 3 oni głównie gadała se sobą po francusku, cos trochę do mnie, pytając czy smakuje i tyle. Romantyczna kolacja to to nie byla
  • Odpowiedz
@Nooiiizy: albo wie coś o tym facecie, np. że w pierwsze soboty każdego miesiąca siedzi z gejami w dark roomach, i żeby poprawić sobie humor pisze do laski i kiśnie przed snem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nooiiizy: Przeczytalem co napisalas, komentarze nizej, ponownie co napisalas i dalej nie wiem jak ktos mogl z tych paru wiadomosci wymyslec ze to niby Twoj byly xD
A z tym ze nie "zepsulas mu zycia" to naprawde wielka szkoda, bo nastepnym razem moze trafic na mniej asertywna, slabsza dziewczyne, albo sam posunie sie dalej "bo poprzednim razem nic sie nie stalo" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Inna
  • Odpowiedz
  • 0
@DarkSoul667 był po wypadku samochodowym i miał ten kołnierz na szyi, ale to juz potem, na początku nie miał go, a miał psa i nie mógł go wyprowadzać z rana i w ciągu dnia bo praca, tak wiem, po co komuś pies jak nie ma czasu, ale juz nie mi się wtrącać w to, mialam z tego hajs i tyle więcej mnie nie obchodziło xd
  • Odpowiedz