Wpis z mikrobloga

@Moderacja
Można wiedzieć dlaczego usunęliście to znalezisko
https://www.wykop.pl/link/4235043/m----n-antyrasista-ktory-upokorzyl-polke-awanturuje-sie-z-policja-w-czechach/
To była informacja nieprawdziwa czy jak bo

Spam - autor znaleziska notorycznie zakłada multikonta w celu publikowania kontrowersyjnych treści na temat społeczności ukraińskiej oraz obrażaniu Polek...

to żaden powód. Żadnego tam obrażania Ukraińców ani nikogo nie było. Czy może od teraz usuwa się wszystkie znaleziska zbanowanych? Aha. To jakaś Polka zgłosiła obrażanie bo nie rozumiem?

#wykop #moderacja
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moderacja: Czyli mam rozumieć że każdy kto zostanie złapany na multikoncie będzie miał usuniętą całą działalność? Czy tylko sobie wybieracie komu usunąć a komu nie? I co to oznacza że publikuje kontrowersyjne treści służące obrażaniu Polek?
  • Odpowiedz
Jedyny sposób by taki użytkownik przestał spamować to usuwanie całej jego aktywności.

@Moderacja: Aha bo ja sądziłem że uniemożliwienie mu zakładanie nowych kont ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I co to oznacza że publikuje kontrowersyjne treści służące obrażaniu Polek?...
  • Odpowiedz
@ediz4: Był niewygodny, a wiadomo co się ostatnio robi z takimi userami ( ͡° ͜ʖ ͡°) lepiej nie fikaj, bo i na Ciebie coś znajdą, jakieś znalezisko sprzed kilku lat na przykład
  • Odpowiedz